Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 16-09-06, 20:10   #1
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Lightbulb E-bay

am intrat pe e-bay si din curiozitate m-am uitat cat costa niste kickere si spre surprinderea mea erau foarte multe anunturi gen: 2 solobaric 12" bla-bla noi noutze la pretul de 315$ fara transport. intrebarea mea este: oare sunt pe bune marfurile alea? sunt tepe?(precizez ca erau firme ca vanzatori) se merita sa fac treaba asta???? ast un rasp de la cei care au lucrat cu e-bay si nu numai...
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-06, 21:59   #2
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]
Default Re: E-bay

pai eu n-as garanta ca sunt 100% originale ... si pe deasupra 315$ + transport ... inseamna tot pretul de la falcon ... sau macar pe arpope ... dar fara garantie
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 17-09-06, 00:08   #3
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Intrebi de experiente cu e-bay. Eu am cumparat un radio-cd si l-am primit fara probleme, dar si fara fata.....
Unii au, altii nu au probleme. Cum ti-e norocul.
Old 17-09-06, 07:03   #4
cls21b_EVO

Stage 5

Ok...discut aproape in fiecare zii cu oameni care isi comanda si isi vand lucruri pe e-bay , si nu au nici o problema.Tin sa precizez ca atunci cand spun "lucruri" ma refer la strict audio ...
Si da marea maj. a preturilor care le vezi acolo sunt p. bune , dar merita numai dak esti in U.S , gandeste te cat te ar costa transportul la un Subwoofer mai maricel asa in RO ...
Si nu numai pe e-bay sunt preturi bune ...in mare parte a locurilor de aici in care se vinde "audio" sunt preturi bune.
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 17-09-06, 08:04   #5
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

10x baieti! m-am lamurit si cu asta
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 17-09-06, 20:40   #6
passat238

Stock

eu cumpar multe din e-bay dar stau in germania si nu sant probleme.Atentieeeeeeeeeeeeeee!!!!!! exzemplu:Radio DVD ca.400€+25€ transport+42% taxe import Romania +19% TVA ca de statul Roman este sarac= o suma frumusica.Sfatul meu-stai cuminte.
passat238 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-07, 00:11   #7
andreitheone

Stock

Atentie si la preturi , pot sa difere foarte mult, incearca pe cele care ti s-ar parea realiste si citeste ci feedbackurile lasate de altii despre vanzator. Eu am cumparat un amplif JBL GTO1201.1 de pe EBay si mi-a venit repede, fara nici un fel de problema, toate bune si frumoase. Bine acum sunt in America, cat despre Romania , zicea cineva , daca aduni toate taxele , mai bine stai linistit.
Numai bine.
andreitheone is offline   Reply With Quote
Old 06-04-08, 13:25   #8
4wheels

Stage 5

Va pot aduce orice sistem audio de pe ebay cu transport minim. Contact ymsg: webmaster24ro.
4wheels is offline   Reply With Quote
Old 08-05-08, 19:10   #9
yo_tibitzu

Stage 5

yo_tibitzu's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[2 Roti]
[Oltcit]

Nu este nici o afacere...cu pretul transportului+tva+vama ajungi la pretul din romania...plus ca ai toate sansele sa ajunga produsul strikat din cauza transportului... am 2 intamplari din care am tras concluzii...
yo_tibitzu is offline   Reply With Quote
Old 09-05-08, 07:19   #10
CLAUDIU_URBAN

Stage 5

CLAUDIU_URBAN's Avatar

nu prea este treaba cu produsele de afara .... daca cunosti cv importatori iti iei de la noi produse cu un 15 - 30 la suta mai ieftin .
CLAUDIU_URBAN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -