Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   E-bay (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/23671-bay.html)

Bigu 16-09-06 20:10

E-bay

am intrat pe e-bay si din curiozitate m-am uitat cat costa niste kickere si spre surprinderea mea erau foarte multe anunturi gen: 2 solobaric 12" bla-bla noi noutze la pretul de 315$ fara transport. intrebarea mea este: oare sunt pe bune marfurile alea? sunt tepe?(precizez ca erau firme ca vanzatori) se merita sa fac treaba asta???? ast un rasp de la cei care au lucrat cu e-bay si nu numai...:)

steaua23 16-09-06 21:59

Re: E-bay

pai eu n-as garanta ca sunt 100% originale ... si pe deasupra 315$ + transport ... inseamna tot pretul de la falcon ... :) sau macar pe arpope ... dar fara garantie

saxo 17-09-06 00:08

Intrebi de experiente cu e-bay. Eu am cumparat un radio-cd si l-am primit fara probleme, dar si fara fata.....
Unii au, altii nu au probleme. Cum ti-e norocul.

cls21b_EVO 17-09-06 07:03

Ok...discut aproape in fiecare zii cu oameni care isi comanda si isi vand lucruri pe e-bay , si nu au nici o problema.Tin sa precizez ca atunci cand spun "lucruri" ma refer la strict audio ...
Si da marea maj. a preturilor care le vezi acolo sunt p. bune , dar merita numai dak esti in U.S , gandeste te cat te ar costa transportul la un Subwoofer mai maricel asa in RO ...
Si nu numai pe e-bay sunt preturi bune ...in mare parte a locurilor de aici in care se vinde "audio" sunt preturi bune.

Bigu 17-09-06 08:04

10x baieti! m-am lamurit si cu asta ;)

passat238 17-09-06 20:40

eu cumpar multe din e-bay dar stau in germania si nu sant probleme.Atentieeeeeeeeeeeeeee!!!!!! exzemplu:Radio DVD ca.400€+25€ transport+42% taxe import Romania +19% TVA ca de statul Roman este sarac= o suma frumusica.Sfatul meu-stai cuminte.

andreitheone 23-08-07 00:11

Atentie si la preturi , pot sa difere foarte mult, incearca pe cele care ti s-ar parea realiste si citeste ci feedbackurile lasate de altii despre vanzator. Eu am cumparat un amplif JBL GTO1201.1 de pe EBay si mi-a venit repede, fara nici un fel de problema, toate bune si frumoase. Bine acum sunt in America, cat despre Romania , zicea cineva , daca aduni toate taxele , mai bine stai linistit.
Numai bine.

4wheels 06-04-08 13:25

Va pot aduce orice sistem audio de pe ebay cu transport minim. Contact ymsg: webmaster24ro.

yo_tibitzu 08-05-08 19:10

Nu este nici o afacere...cu pretul transportului+tva+vama ajungi la pretul din romania...plus ca ai toate sansele sa ajunga produsul strikat din cauza transportului... am 2 intamplari din care am tras concluzii...

CLAUDIU_URBAN 09-05-08 07:19

nu prea este treaba cu produsele de afara .... daca cunosti cv importatori iti iei de la noi produse cu un 15 - 30 la suta mai ieftin .

All times are GMT +2. The time now is 05:57.

- Copyright 2026 4Tuning