Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 22-11-12, 11:20   #1
rasty90

Stage 2

Default bass reflex

care sunt cele mai bune firme sau modele de subwoofere pentru bass reflex ?,caut un subwoofer intre 300-500 rms bun pt bass reflex si as vrea sa stiu spre ce firme sa ma orientez.
rasty90 is offline   Reply With Quote
Old 22-11-12, 13:21   #2
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: bass reflex

Ce masina?
Ce buget?
Ce amplif?
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 22-11-12, 13:38   #3
rasty90

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
Ce masina?
Ce buget?
Ce amplif?
vreau sa stiu doar topul de firme pt. subwoofere bass reflex ,de ex: helix ,GZ,hetz vreau sa stiu care firma produce cele mai bune subwoofere si care s-ar potrivi cel mai bine intr-o incinta BR,nu conteaza bugetul.

Last edited by rasty90; 22-11-12 at 14:01.
Old 22-11-12, 14:08   #4
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by rasty90 View Post
vreau sa stiu doar topul de firme pt. subwoofere bass reflex ,de ex: helix ,GZ,hetz vreau sa stiu care firma produce cele mai bune subwoofere si care s-ar potrivi cel mai bine intr-o incinta BR,nu conteaza bugetul.
Sti daca o sa scrie cineva ca subwoofer-ul X este cel mai bun o sa fie destule discutii aiurea, trebuie sa ne dai un buget in care vrei sa te incadrezi altfel o sa primesti niste recomadari de nu vei intelege nimica!! Uite un exemplu daca nu este limita de buget RE xxx =1500 euro, GZ Plutonium=1200 euro, Digital Designs seria Z= 3800 euro. Nu cred ca te-am ajutat cu ceva dar cu siguranta vei intelege de ce avem nevoie sa stim in ce buget sa ne incadram , in ce masina vor fii montate si amplificatorul cu care vor fii miscate!!
Old 22-11-12, 14:12   #5
rasty90

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Dragster View Post
Sti daca o sa scrie cineva ca subwoofer-ul X este cel mai bun o sa fie destule discutii aiurea, trebuie sa ne dai un buget in care vrei sa te incadrezi altfel o sa primesti niste recomadari de nu vei intelege nimica!! Uite un exemplu daca nu este limita de buget RE xxx =1500 euro, GZ Plutonium=1200 euro, Digital Designs seria Z= 3800 euro. Nu cred ca te-am ajutat cu ceva dar cu siguranta vei intelege de ce avem nevoie sa stim in ce buget sa ne incadram , in ce masina vor fii montate si amplificatorul cu care vor fii miscate!!
bine zici Dragster ,nu m-am gandit la sume asa mari
atunci sa fie un buget 1500 lei subwoofer cu amplificator plus cabluri si subwooferul sa fie daca se poate cu tot incinta daca nu o sa ii fac eu si sa nu fie mai mic de 300 rms ,masina ar fi un ford focus 1 combi.

Last edited by rasty90; 22-11-12 at 14:34.
Old 22-11-12, 15:28   #6
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by rasty90 View Post
bine zici Dragster ,nu m-am gandit la sume asa mari
atunci sa fie un buget 1500 lei subwoofer cu amplificator plus cabluri si subwooferul sa fie daca se poate cu tot incinta daca nu o sa ii fac eu si sa nu fie mai mic de 300 rms ,masina ar fi un ford focus 1 combi.
Deci un kit de cabluri de minim 20 mm costa 150 ron, un amplificator de buget ar fi Hollywood HXA 20 = 450 ron, o incinta te-ar costa aproximativ 250-350 ron depinde de ce difuzor vei alege 12 sau 15 inch. Eu as merge cu 15 pt ca se va simti plusul de la suprafata de con, fata de 12 inch mai ales la puterea asta!! Difuzorul poate sa fie un RE SR15 =870 ron, sau un DD 515 care se incadreaza in aproximativ 900 ron, sau un Hertz ES 380.4 = 840 ron. Variante mai sant destul de multe ce ar fi cel mai bine sa le si asculti inainte de achizitie. Stiu ca am depasit putin bugetul de 1500 ron cu difuzorul pe 15 inch, daca nu doresti sa il depasesti poti sa alegi aceasi serie de difuzor doar sa fie modelul pe 12 inch care nu depasesc 650 ron si atunci o sa te incadrezi in 1500 ron! Cum spuneam si mai sus astea sant doar cateva variante cu care poti sa mergi la sigur.
Dragster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -