Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 30-11-06, 22:00   #31
bulu

Stage 5

Default Re: suboofer sau tun de bass ?

Da ma esti meserias ... merge beton JL pe statie boss ... baga mare .
bulu is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 22:11   #32
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

prietene... nu cred ca e cazul sa comentezi tu cine sunt sau ce fac io... ca n-ai idee. eu te-am invitat sa asculti un JL ieftin pe un boss la fel de ieftin, sa vezi ca nu trebuie sa ai buget de coishpe milioane pt a avea un JL. e problema ta daca vii sau nu, dar, te rog, abtinete de la astfel de comentarii pe viitor, ok? iti multumesc
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 03:35   #33
bulu

Stage 5

K ... nu vreau sa ma cert cu nimeni ... scopul e sa invatam ca oricine are de invatat.Orice firma are produsele de entry si produsele de varf.Oricum a face o combinatie de genu celei care ai descris-o mie mi se pare ca nu miroase bine. Poti sa pui orice statie pe orice dif fara a tine cont de nimic dar nu stiu ce rezultat vei obtine.
Am ascultat destule masini cu multe configuratii asa ca nici eu nu-s unu care am picat de pe luna si nu am ce face si comentez pe forum.
Oricum noi discutam de un sub mic ... ai putea sa-i zici celui cu supernova cam cati litri are nevoie un astfel de sub (Sealed/BR) ca sa stie pe unde se incadreaza.
bulu is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 09:05   #34
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

nu mai stiu exact volumul incintei ... cert este ca e BR si oricum foarte mica... iar configuratia este asa cum este pentru ca nu au fost resurse pentru a se lucra acea masina asa cum trebuie...inca... va veni si vremea ei. dar momentan atat poate oferi acel 206sw.
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 11:54   #35
acid

Stage 3

acid's Avatar

Quote:
Originally Posted by cls21b_EVO View Post
Nu are rost sa mai dau EDIT , ce vreau sa spun este ca ...nici nu stiu de ce ne mai obosim sa dam sfaturi la toti cei care intra , ca sa nebunesc dak asculta vreunul ...toti vor sa le sara creieri de la bass , dak se poate cu 1.000.000 toata treaba ...aa si sa sune inaltele si mediile clar ca apa Evian ...
Sa mor dak stiu pe vreunul care a intrebat ceva aici , i sa raspuns promt si la subiect , si el a facut dupa cum i sa zis.Deh...firea romanului...
asha-i .. daca vrei sa faci o treaba .. te-ai dus la o firma si faci ( dai un ban dar stai in fatza) ca pe forum.. cati useri sunt atatea pareri ... si pleci si mai nelamurit. hai noroc
acid is offline   Reply With Quote
Old 02-12-06, 20:14   #36
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Mai am si eu o intrebare. Vreau sa-mi iau un amplificator ieftin sa ma joc cu el (fata, spate, filtre, etc.) As alege intre Blaupunkt GTA 274, BGA 250, Pyle PLAD212, In phase IPA400. Mai sus nu ma arunc pt ca sunt habarnist si nu vreau sa patesc ca si cu difurile.
Pareri personale, probleme, se desprinde vre-unul dintre ele?
Zaheyu is offline   Reply With Quote
Old 02-12-06, 22:07   #37
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

Pyle pare dupa mine cea mai buna alegere, Blaupunkt sunt penibil de slabe... In Phase are ceva de-a face cu Phase?
tico_rs is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -