Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 26-11-06, 06:34   #16
cls21b_EVO

Stage 5

Default Re: suboofer sau tun de bass ?

Nu are rost sa mai dau EDIT , ce vreau sa spun este ca ...nici nu stiu de ce ne mai obosim sa dam sfaturi la toti cei care intra , ca sa nebunesc dak asculta vreunul ...toti vor sa le sara creieri de la bass , dak se poate cu 1.000.000 toata treaba ...aa si sa sune inaltele si mediile clar ca apa Evian ...
Sa mor dak stiu pe vreunul care a intrebat ceva aici , i sa raspuns promt si la subiect , si el a facut dupa cum i sa zis.Deh...firea romanului...
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 26-11-06, 19:00   #17
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Pun si eu o intrebare sa nu mai deschid topic nou:
Am o mare problema cu spatiul in portbagaj (nova + GPL) si totusi s-ar putea ca in viitorul apropiat sa vreau sa pun un sub. Ce solutie ocupa cel mai putin spatiu? Ce combinatie de difuzor - tip incinta ar trebui sa caut pentru a ocupa cat mai putin spatiu? Daca se respecta volumul, cutia poate sa aiba i forma mai ciudata (gen caramida subtire)? Imi puteti indica un program de calcul pt cutii?
Zaheyu is offline   Reply With Quote
Old 27-11-06, 05:32   #18
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

JL 6w0, asta ar fi cam cel mai mic!
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 27-11-06, 16:33   #19
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Am vazut si eu, dar ala chiar se aude ca un sub? Poate am inteles gresit, dar mi se pare ca suburile mici vor incinta mare ca sa sune jos.
Old 27-11-06, 18:42   #20
bulu

Stage 5

Sau faci compresie pt sub mai mare ca volumul incintei te deranjeaza banuiesc cu cat de mare e diful.
Bine mai exista si solutie placa tare din spate si seria F de la pioneer care e sub free air ... eventual pui un inel pt a ridica daca atinge magnetul in butelie .
Mai exista solutii de sub direct facute cu tot cu amp si la pioneer si la jbl.
Iar realmente cel mai mic mie mi se pare pioneer TS-WX22A care are doar 5L ... il arunci sub scaun .Nu te mai chinui la incinte si amplificator ca are detoate. Bine costa 7 mil si nu l-am auzit sa spun ca se aude bine/tare ...
bulu is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 07:41   #21
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

Daca tu compari JL cu pioneer si jbl iti spun sincer ca esti pe din-afara
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 02:10   #22
bulu

Stage 5

Pune si tu un @ in fata ca sa-mi dau seama daca zici de mine sau altcineva.
Cine compara JL cu Pioneer ?(eu doar am zis ca ala e mai mic)Oricum sa nu comparam lucrurile mici cu ceea ce pot sa faca ei de top.
Pioneer e o super firma ... iar ce au iei de fidelitate eu nu am vazut prin romania ... pe la noi se gasesc aastea maia de bubuiala prin masina .
JL e o super firma si prin w6/7 arata intradevar ce pot dar sa nu ne pacalim ca un sub de 16 cm face minuni.Mai bine isi face usile bine si pune un set bun de componente si gata .
Old 30-11-06, 07:47   #23
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

bulu... te invit pe la importatorul JL sa asculti un 8w0 si sa-mi spui ce parere ai...
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 08:18   #24
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Unde? Chiar as vrea sa ascult un dif de joase mic.
Old 30-11-06, 08:31   #25
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Chiar, ati ascultat pioneer TS-WX22A, basslink infinity sau JBL sau alte suburi active non-tub? Cum se aud diferit fata de o cutie normala + amp?
Old 30-11-06, 09:25   #26
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Scuze pt al treilea post consecutiv, dar mi se pare aiurea chestia cu editatul in max 5 minute. Postul ar trebui sa fie deschis pana la aparitia unei replici. Spunea cineva ca amplificatoarele Blaupunct sunt proaste. Asa e? De ce?
Old 30-11-06, 10:40   #27
DjVictor

Stage 5

pai depinde pe ce masina montezi ( cutia sau tubul ) , parerea mea , dute la cineva care are din amandoua si fa o proba si vezi cum se aude ... si dupaia te hotarasti ...
DjVictor is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 13:02   #28
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

niciodata o incinta facuta bine nu va suna prost...
un tub dupa parerea mea intotdeauna se va auzi prost...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 14:43   #29
bulu

Stage 5

@bad_boy2k ... eu zic de 6wo si tu ma inviti la 8wo ... nu zic ca JL nu canta dar un 6W0 costo 3,5 mil si ii trebuie amp.Mai bine iei solutie completa decat sa iei JL si sa pui statie magnat ... Pe diful ala ii trebuie si o statie bunicica care daca o gasesti SH una buna ai noroc daca nu o sa faci un sub mic gen 6W0 cu 3,5 mil + 2 mil o incinta pt el buna + o gramada pe amp .
Nu oferi omului o solutie de 15 mil pe ceva asa mic.
Nu toata lumea trebuie sa aiba JL ... si oricum daca vrei ca sis sa sune bine nu numai subu te ajuta ... ajungi la HU bun + componente bune = o gramada de bani.
Eu nu am auzit acel pio (mi se pare a caricatura la cat de mic e) dar orice solutie merita incercata.Orice atelier ar trebui sa-ti puna la dispozitie produsele pe care le au.Iar cel care cumpara stie cel mai bine ce vrea sa auda.
Este foarte frumos ca cei care aduc JL ti-l pun sa asculti.Inseamna ca se bazeaza pe un sunet bun si ca au o strategie de marketing buna .
Acum mai conteaza si masina ca degeaba ii aduci tu cel mai bun zub daca masina zdrangane ca dracii ... se va auzi la fel si cu un sub no-name.
Exact cum daca n-ai usi facute potisa pui ce vrei ca nu prea vei simti diferente asa e si cu masina.
Gandeste-te ca omu are supernova .. iar supernova scartzaie de peste tot si pacane haionu ca dracii
Old 30-11-06, 16:47   #30
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

bun... bulu. este vorba de un 8w0 intr-un 206sw amplificat cu 150W de un amp BOSS... daca si boss sunt scumpe sau bune in vreun fel... lasam balta orice discutii. difuzorul costa tot 340 lei pe site,dar din pacate ampul nu mai apare. ce pot sa-ti spun e ca este modelul c600 si are 4x75W.
zaheyu... la importator, adica wizards.

Last edited by bad_boy2k; 30-11-06 at 16:50.
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -