Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 07-11-06, 13:25   #31
bulu

Stage 5

Default Re: Bass

Subude care zici tu e pe 4 ohm si cred ca va fi destul de relaxata statia DLS cu cei 400RMS@ 4 ohm.Dar dac tot te gandesti la statii subu nu e chiar state of the art .
bulu is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 12:40   #32
taz21

Stage 5

taz21's Avatar

Pai acum ce sa fac, sa le vand pe amandoua si sa schimb totul?
Nu se poate.
Eu am zis ca e cam mica statia pt. sub (pt. ca scoate 204w iar unii spun ca ar fi cam vreo 180w real, deci mai e mult pana la 250 cat ii trebuie subului).
Daca reusesc sa schimb statia si nu o sa-mi ajunga 250w reali, atunci schimbam si sub-ul.
Bafta
Old 08-11-06, 14:46   #33
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Da nu e o problema usor de rezolvat in principiu din cauza faptului ca nu stii forte bine cam ce vrei de la sub .
Cred ca cel mai bine te duci pe la mai multe firme care fac montaje si-i rogi sa iti puna pentru test diferite sub-uri (incerca cu puteri rms mai mici , e doar o parere).
De ce iti spun cestia asta :eu am pe masina un sub sealed Helix de 12' si 350 w rms si o statie Helix de 200 w rms si am facut o proba cu un sub helix nu mai stiu exact modelul (intradevar era in bas reflex dar era de 10' ) ce sa iti zic se auzea mult mai tare , nu cit as fi vrut eu dar era diferenta.
Concluzia ar fi :testeaza niste suburi diferite ca putere , marca si model folosind statia actuala .
Daca tot nu esti multumit incerca pe partea cealalta adica cu sub-ul tau vezi alte statii.
Si in final dupa toate astea deja o sa stii mai bine ce vrei si probabil vei schimba si statia si sub-ul!!!
Nu e o gluma , creaza un fel de dependenta , "dependeta de confort audio ii zic eu"
Bafta
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 15:31   #34
taz21

Stage 5

taz21's Avatar

Stiu ca toata lumea recomada sa asculti mai intai, ceea ce vrei sa cumperi, ca e cd-player, difuzoare, sub, dar problema e unde?
In C-ta sunt foarte putine magazine de profil, eu stiu doar unul, care are 15mp si intradevar se ocupa numai de scule audio dar are si preturi pe masura. Eu am luat sculele de pe net si din diferenta de pret am facut instalarea.
In rest unde sa te duci, la Media Galaxy sau Carrefour?
Ps. Parca si tu aveai un topic in care spuneai ca vrei sa asculti mai multe sisteme. Se pare ca acelasi lucru trebuie sa-l fac si eu.
Bafta
taz21 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 16:00   #35
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Exact!
Eu incerc sa ajung pe la concursuri (nu am ajuns niciodata dar meru incer)
Fa-ti un drum prin Bucuresti si daca vrei mergem impreuna ca si pe mine ma intereseaza!
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 09-11-06, 01:24   #36
bulu

Stage 5

Quote:
Originally Posted by taz21 View Post
Stiu ca toata lumea recomada sa asculti mai intai, ceea ce vrei sa cumperi, ca e cd-player, difuzoare, sub, dar problema e unde?
In C-ta sunt foarte putine magazine de profil, eu stiu doar unul, care are 15mp si intradevar se ocupa numai de scule audio dar are si preturi pe masura. Eu am luat sculele de pe net si din diferenta de pret am facut instalarea.
In rest unde sa te duci, la Media Galaxy sau Carrefour?
Ps. Parca si tu aveai un topic in care spuneai ca vrei sa asculti mai multe sisteme. Se pare ca acelasi lucru trebuie sa-l fac si eu.
Bafta
Eu te inteleg dar vreau sa-ti recomand ceva care sa iti foloseasca si daca iti schimbi subu.Sa nu intri intr-un cerc vicios de genu am sub mare statie mica ... iei statie mai mare e prea mic subu si schimbi subu si tot asa.
E magnatu ala rx mono care cica are 1400RMS la bani putini ... acum nu stiu ca nu l-am ascultat daca chiar are.Mai sunt statii DLS mono dar puterea in 4 ohm nu e f mare. pe la 8-9 mil e si JBL 601.1 care ar trebui sa zdrangane ceva.Iar tu cu statia care o ai acum ai gresit putin pt ca nu ai luat-o pe aceeasi impedanta cu subu sau subu l-ai luat dupa?
Statia ta scoate 300 RMS dar la 2 ohm
Old 09-11-06, 08:23   #37
taz21

Stage 5

taz21's Avatar

Le-am cumparat pe amandoua odata, pt. impedanta de 4 ohm
Si am gresit. Si nici altii la vremea aia nu mi-au spus. Asta este.
Mai e posibilitatea sa schimb sub-ul cu unul care sa mearga la 2 ohm si sa aiba pana in 300W
De exemplu asta http://www.jbl.com/car/products/prod...at=SUB&ser=GTS
Ce ziceti de el?
Bafta si multumesc pt. raspunsuri
taz21 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-06, 01:13   #38
bulu

Stage 5

E marfa subu dar eu am incercat sa gasesc 4D in buc si cica nu se aud in europa decat 2D si ajungi la 1/4ohm nu la 2/8ohm cat ai vrea.Daca poti sa-l aduci vei avea intradevar +50% de putere si asta se va simti.Daca ai masina sa acomodezi cred ca 1504D ar suna mai rau si cobori mai jos.
Bine acum sa te satisfaca asa ceva.Eu aveam subu pe 160WRms si ziceam ca rupe si acum am statie de 630Rms clasa D si hmmm ... parca as mai vrea cu toate ca nu cred ca o sa mai ma tina mult usile
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -