Sa va povestesc situatia mea.
Am intr-un Golf 2 in doua usi, un cd player Pioneer DEH-3500MP, in usi doua Kenwood de 13, de vreo 35w, in spate in locurile originale de difuzoare am o pereche de GZRF 42, pe care le tin oprite din fader, in portbagaj mi-am cumparat destul de recent un amplificator JBL GTO 301.1 care scoate 1*204w la 4 ohm pe un sub in cutie originala JBL GTO1200B care are 250w.
Si acum care ar fi problema mea:
Inca de la inceput nu prea mi-a placut cum suna bass-ul. Adica are bass, tremura oglinzile, nu se aude afara (asta e un lucru destul de bun), dar nu-ti face masaj la plamani. Pana acum tot ce-am ascultat a fost de la tuburi si sincer mi-a placut.
Am facut chiar o proba: am pus pe statia mea un tub Infinity, nu stiu ce model si puterea avea, dar parca totusi te misca mai tare in scaun.
Am pus si sub-ul meu pe un JBL seria Cs, nu stiu exact modelul, dar parca era 4X, cu un DEH-P80MP intr-o Laguna si parca se auzea mai bine
Ce vreau eu de la sub e sa simti cum i-ti vibreaza scaunul, plamanii. Asta se intampla cumva numai la tuburile de bass?
M-am gandit ca ar fi si statia de vina ca e prea mica si eventual sa pun macar una minim de 300w. (Chestia cu statia mai puternica am aflat-o cam tarziu la fel si de forumul asta

)
Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu lung dar vreau sa stiu ce ar fi mai bine sa fac: sa schimb statia sau sa schimb subwoferul.
Multumesc