03-10-06, 16:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: Imi iau woofer!! de care? :))
Pentru un om de rind HPF nu conteaza. Conteaza calitatea sunetului.
|
|
|
03-10-06, 21:29
|
|
Stage 5
|
ok, aproape m-am hotarat pe clarion.
displayul e mai bun decat la pioneer? Si inca o chestie.. Vu-metru are? Am boala pe chestia asta, imi place la nebunie Se pot adauga wallpaperuri, screensavere separat? Ca la pioneer?
E clar ca are o claritate mai buna, conversia fiind facuta pe 24 biti fata de 1 bit la pioneer. Vreau ceva care sa ma faca sa zic "Uuuuuuuuuuuuuu" Intelegeti voi. Cat despre faptul ca depinde de gusturi, zi-mi mai exact la ce te referi, ca nici eu nu stiu f bine acum ce gusturi am Vreau sa se auda cat mai tare si clar, fara distorsiuni.
Presupun ca nu poate impinge singur niste dls ms5 nu? Trebuie amplificator..
Aveti idee cat costa o rama adaptoare pt megane II? Cd-playerul original e mai lat decat cel din-size.
Multumesc!
Last edited by CataNOS; 03-10-06 at 21:32.
|
|
|
03-10-06, 22:54
|
|
Stage 5
|
Cata, sa-ti spun parerea mea:
Daca vrei sunet in masina sa zici "uuuuuuuuu", tre sa indeplinesti citeva conditii:
1. Masina sa fie una din cele care se preteaza la muzica
- La tine e JALE ca ai Megane II
2. Sa asculti citeva masini, si sa zici "ca asta vreau" sau macar sa te raportezi la o masina, chit ca vrei mai mult sau mai putin. Ceea ce pentru tine poate parea extraordinar, pentru altii poate fi "regular" si invers......
3. Sa stabilesti cu cineva care face instalatii car-audio o configuratie, lucrare pe care sa o faca tot cel care a propus-o ! Sfaturile de pe forum sunt bune dar in nici un caz cele mai bune.
4. Sa dispui de citeva MII de euro pe care sa le investesti in instalatie. Tare si clar e foarte greu de obtinut si nu oricine poate face asta.
Poate ma injuri acum, dar mai bine ma injuri pe mine decit sa-ti dai seama pe pielea si banii tai. Din Megane II crede-ma ca nu iese nimic bun decit cu cheltuieli imense si modificari foarte importante ale masinii.
p.s.
Cind alegi un HU care vrei sa cinte bine, NU te uita la cum arata.....
|
03-10-06, 22:57
|
|
Stage 5
|
clarion nu va atrage uaaauu niciodata... sunt unitati sobre, serioase si stilate care isi indeplinesc scopul cu brio . pioneer sunt mai de show, la fel si alpine. personal, as merge pe clarion. e foarte tare scula seria 7 de la ei. bafta
edit: nu ma refer aici la seriile de top, sa nu se inteleaga gresit. alea sunt cu totul alta mancare de peste
|
|
|
03-10-06, 23:46
|
|
Stage 5
|
vai saxo, cum sa te injur, pai pun intrebari ca sa ma informez, nu injur pe nimeni. Chiar iti multumesc pentru sfatul pertinent. Ideea e ca nu am o suma mare de bagat in audio, ci le iau pe etape, azi niste boxe, maine, un hu, poimaine poate o insonorizare, si tot asa, banii nu vin garla . stiu ca megane e o masina cu ffff mari probleme din cauza "greierasilor". Daca tot dau 14 mil pe un hu (bani pt care am muncit de mi-au sarit ochii din cap), vreau sa se cunoasca o diferenta fata de hu original al masinii, chiar daca masina e un cosmar pt audio .
Bine, renunt la partea cu vu-metre and stuff ca tocmai mi-am luat sonometru pt pocketpc, si are enspe miii de vizualizari, nivel db in masina si tot asa.
Ideea e ca nu prea am unde sa ascult fiecare hu in parte intr-o masina, ca la standul de vanzari e altceva, nu iti faci o idee exacta... De-aia contez pe sfaturile voastre. Si daca un dealer de Clarion si Pioneer iti zice sa alegi Clarionul, atunci e destul de clar
Ai dreptate bad_boy2k, parca ma atrage mai mult acum o unitate sobra. O sa aleg clarion pana la urma sigur. Unitatile mai vechi de la Clarion au fost preferatele mele, si nu stiu cum sunt astea noi, pentru ca am auzit ca nu ar fi pe masura celor vechi.
P.S. Alt motiv pt care pun atatea intrebari e faptul ca am obiceiul de a ma arunca cu capul inainte. Asa m-am ales cu boxe sony, cu incinta de la oma in loc sa o fac ca lumea la vpower16v si tot asa... De-acu ma informez inainte sa fac vreo miscare
Last edited by CataNOS; 03-10-06 at 23:50.
|
|
|
03-10-06, 23:59
|
|
Stage 5
|
parerea mea e ca, clarion este singura firma ( cu un volum totusi mare de vanzari ) care si-a pastrat cat de cat calitatea produselor. la toate se observa o tendinta generala de a se orienta mai degraba spre consumer decat "pro-sumer". seria 7 e super... azi m-am jucat pe el si e foarte haios si prietenos. materiale de calitate, etc. joaca, probeaza si alege
|
|
|
04-10-06, 00:14
|
|
Stage 5
|
Ok,
Daca masina mea ar fi un megane2, eu as alege asa:
-Clarion sau Pioneer ca hu. Ambele suna bine, dar depinde de gustul fiecaruia.
-Preparare usi cu spray antifon, pe care o vad ca singura solutie civilizata fara sa fie nevoie sa tai usile. Nu va fi ceva iesit din comun dar o vad ca singura solutie de antifonare in cazul tau.
-Difuzoare de 13 sistem pentru fata, si coaxiale pentru spate. Toate sa mearga pe puterea HU-ului, sau cel mult un amplif de 4x50w.
-Subwoofer de 12" reflex de 400-500w max.
De branduri pentru difuzoare si amplificari nu aduc vorba pentru ca pot fi facute multe configuratii bune cu diverse marci. Depinde de buget.
|
|
|
04-10-06, 00:19
|
|
Stage 5
|
ok, am inteles. deci renunt la ideea de dls ms5.. prea puternice pt plasticele din masina.
|
|
|
04-10-06, 01:59
|
|
Stage 5
|
daca mai ai rabdare cateva zile poti auzi un clarion 768 in lucru pe o instalatie cu hertz.oriucm e mai bine decat la un stand.
|
|
|
04-10-06, 02:16
|
|
Stage 5
|
ar fi super. cand terminati instalarea si credeti ca pot sa vin sa imi fac o parere imi zici! multumesc!
|
|
|
05-10-06, 01:48
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
nu spune nimeni nimic bun de 9855 :P ?
|
|
|
09-10-06, 15:48
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
9855 am eu cu Hertz HSK 165.3 si amplificate cu Audison Lrx 2.4 pe Opel Astra H daca vreti sa ascultati peste 3 saptamini iese de la tinichigerie ...
|
|
|
09-10-06, 15:55
|
|
Stage 5
|
ceachi, ce 9855 ai tu ? ti-au furat clarionul ???
|
|
|
09-10-06, 17:17
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Asa e scuze am fost neatent era vorba de DXZ958RMC
Si sper sa nu ma trezesc cu vro bucurie cind o iau din service!
|
|
|
10-10-06, 01:41
|
|
Stage 5
|
cata cred ca joi mai spre pranz ma poti cauta la 0724.85.35.49 sa auzi sistemul de care iti spuneam.
|
|
|
|
|