tico rs....nu este un prost obicei ..este un lucru ffff bun.....si eu am acest "prost obicei" caut peste tot si citesc mai toate review urile posibile ....nu stiam k d aici ai luat...momentan nu stiu unde sa ti mai arat sa citesti despre dls...sunt cam rare dls urile p forumuri ..bine....... am gasit la rusi ...un forum plin numai despre dls.....dar nu am inteles nik...
bai frate am sunat azi la falcon....si bine...ink nu am primit raspunsul astept sa ma sune.....dar cik nu ar mai fii valabila oferta...poi c dreq e asta?...ma rog daca chiar nu ar mai fii mi ar parea rau..tocmai visam la un kicker
Dar pot sa-ti sugerez ceva ce ti-a scapat poate,...SUBWOOFERUL, adK JL??..
Banuiesc ca e vorba de 12w7m, altul nu vad ca fiind supranumit SUBWOOFERUL....nush cati sunt dispusi sa dea 27-28 mil pe SUBWOOFER !!
E greu sa faci un sub bun si ieftin....bun este, no comment dar nush cati de pe forum si-l permit
mai este si ...w3 .....e super.... l am ascultat si am ramas wow ....dar pana vine in tara seria noua trece anu'... ...si.... oferta asta celor d la falcon e buna rau..la bani zic...k la sunet...jl suna mai bine....mai e timp sa ne decidem
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
Re: ajutor alegere subwoofer
tocmai am auzit pioneer ts-w 306 c si am ramas impresionat de ce atac poate sa aiba diful ala, ce agresiv poate sa fie... ma gandesc serios sa imi iau unul...
ai putea sa te uiti si la hertz 300d sau JL 12w3... nu sunt scumpe si au un sunet bun pt banii lor... personal, nu agreez difuzoare pioneer... nu sunt pe placul meu, mai ales seria accelarate