01-07-08, 22:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
pai am invatat de la altii ...pui o emblema de reno,castigi 10 cp,+5puncte la popularitate in clasamentu adevarului .Insist pe faza cu emblema ca e kitsch,si cand am intrebat proprietarul mi-a raspuns "pai ce mai e dacia pe ea ?" ,am uitat sa ii cer talonul sa vad daca scrie "wannabe renault megane" .Si atunci daca nu mai e dacie,ce dracu cauta la autohtone ?daca lui ii e rusine cu masina ca si dacie ?si pune tot felul de embleme...Am zis,poate io percep altfel conceptul asta de tuning,si din punctu meu de vedere isi merita titlul de Best tuning Mioritic  )
01-07-08, 23:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
pai am invatat de la altii ...pui o emblema de reno,castigi 10 cp,+5puncte la popularitate in clasamentu adevarului .Insist pe faza cu emblema ca e kitsch,si cand am intrebat proprietarul mi-a raspuns "pai ce mai e dacia pe ea ?" ,am uitat sa ii cer talonul sa vad daca scrie "wannabe renault megane" .Si atunci daca nu mai e dacie,ce dracu cauta la autohtone ?daca lui ii e rusine cu masina ca si dacie ?si pune tot felul de embleme...Am zis,poate io percep altfel conceptul asta de tuning,si din punctu meu de vedere isi merita titlul de Best tuning Mioritic  )
|
imi pare rau pt tine
|
|
|
01-07-08, 23:08
|
|
 Stage 5
|
deja esti pe langa subiect...sau n-ai replica?
io am terminat demult,da tot ma provoaca niste cunoscatori in tuninguri de dacii ...
Last edited by Cristi_XP; 01-07-08 at 23:10.
|
|
|
01-07-08, 23:21
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
frate cum dracu sa ia aia premiul, tot respectul pt munca depusa si pt cum arata masina,ma refer ca nu e plina de rugina si etc, dar sa iei un premiu de tuning cand ai pe masina ditamai kitch-ul ....deja se exageraza
|
02-07-08, 00:11
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: Show de tuning la Timisoara( THE BEST)
Last edited by valib; 02-07-08 at 00:14.
|
|
|
02-07-08, 10:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
mda...am urmarit si eu discutia cu best autohton....!!! parerea mea e ca chestia asta trebe numa sa te ambitioneze....ca la urmatoru show...sa rupi gura targului!!! eu cel putin mam ambitonat  )) pfuuuu!!! trecand peste asta era frumos best team...da lasa nui nimic la anu!!! numa bine....multumim pt poze!!!(adica mai ales pt alea cu masina mea) :P
|
02-07-08, 11:54
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by und_Alexx
mda...am urmarit si eu discutia cu best autohton....!!! parerea mea e ca chestia asta trebe numa sa te ambitioneze....ca la urmatoru show...sa rupi gura targului!!! eu cel putin mam ambitonat  )) pfuuuu!!! trecand peste asta era frumos best team...da lasa nui nimic la anu!!! numa bine....multumim pt poze!!!(adica mai ales pt alea cu masina mea) :P
|
cred k premiu la autohton so dat ca o compensatie nu ca ar fi fost cea mai reusita masina tunata de acol,sincer daca era sa o luam dupa piesele de tuning puse pe masini cristi trebuia sa castige,este de admirat ce o reusit baiatu ca o pus motor de dci si clima si alte chesti da ala nui tuning este un fel de imbunatatire a masini originale
si bineinteles baciu o ajuns iar vedeta  ))))))))
|
|
|
02-07-08, 12:00
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by valib
|
masina asta a fost a unei prietene de familie a mea tareeeee    bine acum arata mult mai bine
|
|
|
02-07-08, 12:12
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
|
|
|
02-07-08, 17:05
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
referitor la dacia rosie, imi dau si eu o parere, fara nicio suparare si implicare, eu unul nu tin partea nimanui, dar ce are dacia pe ea nu e tuning(sa schimbi un motor pe benzina cu unul diesel nu e upgrade dpdv al tuningului in sine), si nici styling de necontestat nu e(sa pui stema de renault pe masca, gura de admisie pe capota sau eleron pe portbagajul de dacia nu e cea mai inspirata alegere, cu siguranta).
probabil ca juriul a acordat premiul pentru totalitatea modificarilor, destul de consistente pentru o dacie, pentru faptul ca e simpla ca aspect general, lucru de apreciat, pentru faptul ca are anumite amanunte care merita laudate (cum ar fi jantele in 4 prezoane, oglinzile, etc) si nu in ultimul rand pentru faptul ca alegerile erau limitate, nu vad cine ar fi putut concura la capitolul best autohtona, din ce am vazut eu in fotografii, cel putin, cu exceptia oltcitului care am inteles ca era neterminat.
|
|
|
02-07-08, 17:59
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [AirBrush] [AUDI]
|
cristi trebuia sa castige  dar pacat ca nu am venit eu sa iau un premiu,sau 2
|
|
|
02-07-08, 19:18
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Fabric diplome, cupe, etc...20ron/buc. Putem sa trecem pe ele orice....
mai bine puneti poze de la show, decat sa ne certam pe gusturile fiecaruia.
|
|
|
02-07-08, 19:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Norby89
cristi trebuia sa castige  dar pacat ca nu am venit eu sa iau un premiu,sau 2 
|
la mine scrie Reno in talon,d-aia nu m-au bagat in competitie =))
Am incercat io sa ii pacalesc cu siglele de dacia da n -a mers
|
|
|
02-07-08, 22:47
|
|
 Stage 5
|
va salut.initiativa a fost de laudat.ar trebui sa sa intample mai des si pe la noi.pacat ca prezenta a fost c-am redusa.se puteau strange ceva masini modificate dar dupa parerea mea sa tratat cu indiferenta evenimentu.sau poate si faptu ca nu a fost prea mediatizat.ori ce inceput este mai dificil.am sa pun si eu niste poze.
Last edited by aleks; 02-07-08 at 23:18.
|
|
|
02-07-08, 23:56
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
|
|