01-07-08, 18:15
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
da ce era asa tuning la ea ?ACul intra la tuning ?
Grila de aerisire de pe gordini la motorul dizal ? grila de reno la o dacie ?
poate is io depasit..de curentu asta tuning...si il percep diferit  ),sau la dacii se aplica alte reguli in tuning ?
|
era sau nu cea mai modificata masina autohtona de acolo?in total au fost 6 dacii expuse.Asta care a luat BEST AUTOHTON avea elemente schimbate la interior;la exterior si alt motor.In al 2-lea rand a fost singura masina prezenta ambele zile pe toata durata expozitiei acolo.Tzi s-ar fii parut corect ca alta dacie de la expo sa fii luat premiu?ma indoiesc ca a fost alta dacie mai modificata decat cea care a castigat.Acea masina nu avea elemente de ''tuning'' daca poti numii asa cum au toti pe masina,elemente din piatza mehala sau cine stie de pe ce site cumparate.Majoritatea elementelor modificate de pe acea dacie erau mai deosebite.Ce daca erau de pe megane 2 si de pe clio?a reusit proprietarul sa le asambeleze pe masina si sa schimbe aspectul radical si pe deasupra sa fie si functionala?eu zic ca DACIA ROSIE A MERITAT PE DEPLIN PREMIUL DE BEST AUTOHTONA
|
|
|
01-07-08, 18:18
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by adi.schumi_tm
Dacia aia rosie era cea mai faina masina autohtona,si-a meritat din plin premiu
|
da ...pe langa motorul de reno cu AC, servo, scaunele, si ceasurile de bord, care tin de confort, ar mai fi de admirat capacul de la motor vopsit in galben cu litere de piata mandru scris 1.9 Dci,emblema de reno, spectaculoasele jante, stopurile...etc. Intradevar o masina impresionanta, demna de premiul de cea mai frumoasa masina autohtona...app nu pune nimeni poze cu masina?
Last edited by anca2000; 01-07-08 at 18:28.
|
|
|
01-07-08, 18:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
si altii au fost ambele zile prezenti...si nu doar au lasat masina si au plecat...
cu capacul original de megane/clio/mehala am eu poze
E frumoasa masina,frumoasa culoarea,dar unele elemente sincer o dau in kitsch.Plus ca a fost expozitie de masini "tunate" .Cum ziceam,poate percep io notiunea asta de tuning diferit,sau poate la dacii se aplica alte reguli...reno wannabe...
Ca sa nu mai vorbim ca nu neaparat orice element care e diferit de cel stock,da si bine pe masina...
Last edited by Cristi_XP; 01-07-08 at 18:27.
|
|
|
01-07-08, 18:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AR55HAM
ti-am vazut masina  arata bine  imi place
|
ai fost la un control de vedere in ultima vreme? sau ai orbit de tot de la golfu ala ?
|
|
|
01-07-08, 18:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
a reusit proprietarul sa le asambeleze pe masina si sa schimbe aspectul radical
|
ce e asa radical schimbat aspectul la ea?De renault 1310 n-am auzit 
Posibil sa fii fost "cea mai modificata masina " dar asta nu inseamna ca orice modificare da si bine pe masina...
|
|
|
01-07-08, 18:43
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
cristi lasa, ca or fost mai multe ***uri la showu ala si la premiile acordate(CSR) in fine......revenim in forta data viitoare  oricum frumoasa masina ta
|
|
|
01-07-08, 18:47
|
|
 Stage 5
|
da frumos loganu!! parca ar mai avea nevoie sa fie lasat un degetzel
|
|
|
01-07-08, 18:50
|
|
 Stage 5
|
merci .Stii care e faza,s-a vrut un tuning show,s-au vrut multe masini,au fost,multe nu aveau ce cauta acolo,totusi au fost acceptate.Era treaba juriului sa faca diferenta intre ele,dar cand vezi ca se apreciaza kitschul...
|
|
|
01-07-08, 18:51
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
alta masina autohtona prezenta la show si mai modificata nu a fost
|
|
|
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by djhojd
da frumos loganu!! parca ar mai avea nevoie sa fie lasat un degetzel 
|
nu mai am cum,am deja arcuri ce coboara 45 mm,de taiat nu ma pun sa tai din ele =))
Imi trebe jante mai mari ...
Quote:
|
promit ca la urmatorul sa fac si eu rost de embleme de reno !!!  )
|
|
|
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
hey hey ce vrei sa zici cu kitschul ?  )sper ca la BEST PAINT nu te referi  )LAUDAM-AS  )
|
|
|
01-07-08, 18:53
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
nu mai am cum,am deja arcuri ce coboara 45 mm,de taiat nu ma pun sa tai din ele =))
Imi trebe jante mai mari ...
|
da si jantele ar fii o solutie sa nu mai fie golul asa mare intre roata si aripa
|
|
|
01-07-08, 20:37
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
|
ba a fost, dar nu s-a inscris la best autohtona
la dacia castigatoare m-a atras motorul(nu ce scria pe el...ci ca un alt motor implantat pe masina), si farurile...
in rest daca asta e gustul omului, asta e, succes in continuare
Last edited by valib; 01-07-08 at 21:12.
|
|
|
01-07-08, 21:22
|
|
Stage 2
|
la ce masina te referi vali?....frumoase modficarile pe care le'a facut daciei...dar era un show de tuning totusi si in dacia asta chiar daca s'au investit multi bani...nu stiu cat tin de tuning...parerile sunt impartite oricum...dupa parerea mea nu merita premiul la expozitia asta
|
|
|
01-07-08, 21:26
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by anca2000
la ce masina te referi vali?....frumoase modficarile pe care le'a facut daciei...dar era un show de tuning totusi si in dacia asta chiar daca s'au investit multi bani...nu stiu cat tin de tuning...parerile sunt impartite oricum...dupa parerea mea nu merita premiul la expozitia asta
|
si atunci care masina autohtona merita premiu?ca un logan cu spoilere de piatza care nu are nimik facut ,totul cumparat si nimik unicat nu merita premiu zic eu....
|
|
|
|
|