Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara

Reply

Thread Tools
Old 03-06-11, 19:11   #1
zepolikahhh_

Stage 5

zepolikahhh_'s Avatar

Default rovinieta in judel Timis

Sunt unul dintre cei ce utilizeaza masina mai mult in oras dar de 2-3 ori pe luna sunt nevoit sa merg la sat si fiind mai zgarcit din fire nu mi-am luat rovinieta niciodata.(doar cand am iesit din tara,aia sunt singurii care nu ti iau banii cu japca fiindca nici nu ti rupi masina pe drumurile lor)

Asa ca la un mic search pe google nu am gasit niciun rezultat,asa ca propun sa dezbatem aici subiectul rovinieta pe teritoriul judetului nostru.
Unde sunt instalate camerele pentru rovinieta electronica?
Unde stau samsarii la panda?
s.a

daca deranjeaza pe cineva topicul asta sau considera ca ii o cretinitate ,il poat sterge.
zepolikahhh_ is offline   Reply With Quote
Old 04-06-11, 10:01   #2
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]
Default Re: rovinieta in judel Timis

nu sta absolut nimeni mai nou la panda....ii electric...sunt aparate(nu stiu nici eu exact unde)si ii ca la radar,te filmeaza(au baza de date)si la sfarsitu lunii vine amenda cand se verifica

legat de rute cam toate drumuriile nationale si judetene
ex....spre Arad de la TM este nevoie...
spre Buzias de la TM nu...cele cu borne rosii,acolo ii obligatoriu,la borne albastre nu

o zi faina

Vand Wv Vento 1.9tdi !!
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...0-9975240.html
soosy is offline   Reply With Quote
Old 09-06-11, 20:41   #3
Manu_88

Stage 4

Manu_88's Avatar

Thumbs down Re: rovinieta in judel Timis

azi spre Sag era plin de politie... pana la Gradinari am fost oprit de 2 ori si am intrebat daca sunt camere pe drum pentru verificarea rovinetei...Dl Gabor a spus ca da...dar nu a mentionat si unde...cred ca pana la urma trebuie platita si gata,desi tot drumul am injurat mareata patrie la fiecare groapa...si credeama am injuratmult
Manu_88 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-11, 21:56   #4
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Manu_88 View Post
azi spre Sag era plin de politie... pana la Gradinari am fost oprit de 2 ori si am intrebat daca sunt camere pe drum pentru verificarea rovinetei...Dl Gabor a spus ca da...dar nu a mentionat si unde...cred ca pana la urma trebuie platita si gata,desi tot drumul am injurat mareata patrie la fiecare groapa...si credeama am injuratmult
evident cap creta nu mai intreaba de vigneta....asta ii doar treaba camerelor si stai linistit ca 101% isi face treaba,ba chiar poate gresi si daca ai si te baga la plata...dar invers siiigur nu
iti vine amenda acas,si apoi se pune pe impozit

cat despre etica ei,adica banii luati si rezultate zero nu are rost sa mai commentam nimic...traim in RO deci totul este posibil asa cum si acest fapt cu vigenta si multe altele
Old 09-06-11, 23:08   #5
zepolikahhh_

Stage 5

zepolikahhh_'s Avatar

eu de cateva luni astept sa-mi vina vreo amenda si nimic
astept si una din Germania....pana la urma sunt vorbe in vant si cu amenzile din tarile straine.
daca nu te prinde pe loc,salutare
zepolikahhh_ is offline   Reply With Quote
Old 10-06-11, 10:09   #6
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by zepolikahhh_ View Post
eu de cateva luni astept sa-mi vina vreo amenda si nimic
astept si una din Germania....pana la urma sunt vorbe in vant si cu amenzile din tarile straine.
daca nu te prinde pe loc,salutare
asta crezi tu
dar na,daca esti convins atunci baga mare fara vigneta si odata te trezesti cu cateva amenzi si vedem pe urma....deci chiar ii 100% real treaba cu vigneta electronica si NU TE CONTROLEAZA in trafic "oraganul"nu mai are treba cu asa ceva

am cunostiinte care au luat deja amenda,depinde si pe unde umblii,ca intradevar nu sunt peste tot

in fine,fiecare face cum crede mai bine
- Copyright 2025 4Tuning -