![]() |
rovinieta in judel Timis
Sunt unul dintre cei ce utilizeaza masina mai mult in oras dar de 2-3 ori pe luna sunt nevoit sa merg la sat si fiind mai zgarcit din fire nu mi-am luat rovinieta niciodata.(doar cand am iesit din tara,aia sunt singurii care nu ti iau banii cu japca fiindca nici nu ti rupi masina pe drumurile lor)
Asa ca la un mic search pe google nu am gasit niciun rezultat,asa ca propun sa dezbatem aici subiectul rovinieta pe teritoriul judetului nostru. Unde sunt instalate camerele pentru rovinieta electronica? Unde stau samsarii la panda? s.a daca deranjeaza pe cineva topicul asta sau considera ca ii o cretinitate ,il poat sterge. |
Re: rovinieta in judel Timis
nu sta absolut nimeni mai nou la panda....ii electric...sunt aparate(nu stiu nici eu exact unde)si ii ca la radar,te filmeaza(au baza de date)si la sfarsitu lunii vine amenda cand se verifica
legat de rute cam toate drumuriile nationale si judetene ex....spre Arad de la TM este nevoie... spre Buzias de la TM nu...cele cu borne rosii,acolo ii obligatoriu,la borne albastre nu o zi faina |
azi spre Sag era plin de politie... pana la Gradinari am fost oprit de 2 ori si am intrebat daca sunt camere pe drum pentru verificarea rovinetei...Dl Gabor a spus ca da...dar nu a mentionat si unde...cred ca pana la urma trebuie platita si gata,desi tot drumul am injurat mareata patrie la fiecare groapa...si credeama am injuratmult;)
|
Quote:
iti vine amenda acas,si apoi se pune pe impozit cat despre etica ei,adica banii luati si rezultate zero nu are rost sa mai commentam nimic...traim in RO deci totul este posibil asa cum si acest fapt cu vigenta si multe altele |
eu de cateva luni astept sa-mi vina vreo amenda si nimic :D
astept si una din Germania....pana la urma sunt vorbe in vant si cu amenzile din tarile straine. daca nu te prinde pe loc,salutare |
Quote:
dar na,daca esti convins atunci baga mare fara vigneta si odata te trezesti cu cateva amenzi si vedem pe urma....deci chiar ii 100% real treaba cu vigneta electronica si NU TE CONTROLEAZA in trafic "oraganul"nu mai are treba cu asa ceva am cunostiinte care au luat deja amenda,depinde si pe unde umblii,ca intradevar nu sunt peste tot in fine,fiecare face cum crede mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning