Re: Resoftare Dacia Logan si Solenza DimSport in timisoara
frate`..nu`i chestia asta...dar....faci de placere...si la urma te trezesti cu nijte bani sa mai pui ceva pe mashina...ca din cer nu`ti pica un kit` intreg langa mashina si sa scrie monteaza`ma ca`s al tau...si nu strica...faci si putina po****ritate
bora bha...si da`te`n aia matii`....serios vb...tu cu logan` de pe salaru de gabor al lu tac`tu ...nu te mai da vedeta ca ejti cam retardat...auzi ...nu`l bagati in seama..intreaba`n orash si be bumbu si pe cine jtii ...cate mashini si ce o trecut prin mana mea...daca nu jtii ce vb..nu mai vb...
vezi ca te depaseste..nu te mai baga cu dume naspa...tu ejti ala najpa cu logan...ii de ***`
tocmai ai fost nesimtit...ai crezut ca repede te ridici in ochii celor de aici..gandeste`te la statutu tau..ca ai tocit la scoala si ti`o luat mitu mashina ca ai invatat ..si io ca am tras ca sa fiu unde is...dc nu ejti u la hotel in locu meu..sa ti se zica sefu`..daca ejti u aja .."sofer" ... citesti si u si d`alea...incearca sa inveti punand mana pe ele....
fii rau .. --- vaiiiiii
da ma cristi...sunt un retardat`...is prost gramada
Deci ca sa sumarizam:
Cristi = "Fiu de Gabor" care a primit masina de la taticu
Matrics = Muncitor de ocna care si-a cumparat singur Q7,dar lo vandut si acum are Bora !
Corect !?
"tocmai ai fost nesimtit...ai crezut ca repede te ridici in ochii celor de aici..gandeste`te la statutu tau..ca ai tocit la scoala si ti`o luat mitu mashina ca ai invatat ..si io ca am tras ca sa fiu unde is...dc nu ejti u la hotel in locu meu..sa ti se zica sefu`..daca ejti u aja .."sofer" ... citesti si u si d`alea...incearca sa inveti punand mana pe ele....
"
da dupa ce zice acilea , io creca matriscu ii mai tare .. se vede ca-i pe **** lui
Speedy5 ... u ejti cu carcotashii ? ) Mr blondu`.. nu am vandut Q7`....bora l`o amanetat unu la mine ..io am calibra...
si vreau sa`mi trag un Q7... nu fii blond..:P