17-10-06, 21:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
Resoftare Dacia Logan si Solenza DimSport in timisoara
Am vorbit cu un reprezentant DimSport si a fost de acord sa vina de la Bucuresti la noi la Tm sa ne resofteze masinile,dar pentru asta trebuie sa fim mai multi ca sa i se renteze omului deplasarea.Resoftarea costa 3.5 mil pt benzinar si 6 mil pentru diesel,in loc de 150 euro si respectiv 250 euro.Aceasta reducere se acorda doar in anumite conditii...
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati pe PM sau pe idul cristisaint
Va multumesc
21-10-06, 02:39
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Re: Resoftare Dacia Logan si Solenza DimSport in timisoara
Dc sa kemi pe cineva din Bucale cand este om in Timisoara care face lucru asta pentru aceiasi bani?:-s
|
|
|
22-10-06, 11:29
|
|
Stage 1
|
Sau la 2 500 000lei benzina si 3 500 000 lei diesel( HARTI : DIM SPORT/TCM TUNING-VOINEA), pentru Solenza 1,8 mil.- nu mai este de actualitate!
Si nu trebuie sa va strangeti mai multi , cati sunteti , sunteti ... si cu asta basta!
Pentru Cristi_ XP : pentru tine tot bonus este.; puteai macar sa raspunzi pe forum-ul celalalt.
Oricum benzina/motorina Bucuresti -Timisoara -Bucuresti este cu mult sub pretul unei remapari de Logan benzina, asa ca nu stiu ce sa merite!
|
|
|
22-10-06, 11:32
|
|
Stage 1
|
Ah uitasem , conditia de baza este sa va prezentati atunci cand stabilim. Voi venii in zona str. Miresei !
FARA ALTE ANUMITE CONDITII........!
O duminica placuta tuturor
|
|
|
24-10-06, 01:46
|
|
Stage 5
|
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare!Dc sa kemi om din Buc cand este si in tm la aceiasi bani si mult mai putin deranj???e absurd!
|
|
|
01-11-06, 03:01
|
|
Stage 5
|
Scuze...am chemat om din bucuresti pentru ca in anumite conditii omul s-a oferit sa ne faca niste reduceri.Adica pentru benzinare 3,5 milioane si diesel 6 mil in loc de 150 euro pt benzina si 300 euro pt diesel parca.
Omul reprezinta firma dim sport,si ni se ofera softul original,nu copiat de pe o masina pe alta...
Nu e absurd,este vorba de o reducere de 50 de euro din cate stiu eu ... Oricum omul a fost in timisoara,daca mai sunt alti doritori,si se strang la numar pm me si vedem cum facem
|
|
|
01-11-06, 20:05
|
|
Stage 5
|
Inca odata ma repet,este absurd!Pretul ala il obtineai si aici,este om care face asa ceva ,si nu cu softuri copiate,softul se face individual pt fiecare masina si kiar se poate configura dupa necesitatile clientului.Doar nu crezi k iti face unul care vine din Bucuresti mai ieftin decat cineva care este aici in tm.Daca te mai intereseaza iti pot da nr de telefon.
|
03-11-06, 03:21
|
|
Stage 5
|
Adu`mi tu soft dim sport in timisoara la pretul ala
|
|
|
03-11-06, 19:10
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
hahaha
dim sport pimp sport pink sport super sport
tot soft ii bre
|
|
|
04-11-06, 18:55
|
|
Stage 5
|
Te-o mintit omu ala ca ala e celmai bun pt logan sau care e problema?crezi k ala ii da aripi?
Nush cum poti sa crezi k un om de la 800 km distanta ,care trebuie sa isi scoata drumul iti face ceva mai ieftin jezzz....
cand iti softezi loganu hai sa ne dam!
|
|
|
05-11-06, 19:19
|
|
Stage 5
|
Nu e vorba de cel mai bun..cel mai agresiv..blablabla...E vorba de aia in care ai incredere.Omu n-a venit numai pt mine,au mai fost cativa aici la tm,cativa la Arad ... Cluj...si mai multe localitati ce se aflau in drumul lui.Si in plus eu stiam ca pretul minim prin zona la resoftari era 150 euro,si a prins bine oferta...
Sa ne dam...hmm cu ce masina??
|
|
|
05-11-06, 20:38
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 4
Member of: [Crazy Drivers]
|
cand aveti de gand sa va dati`...strigati si la mine`...si facem nijte bani frumosi ...faceti un upgrade sau add la jucariile voastre`...
|
|
|
05-11-06, 20:53
|
|
Stage 5
|
Bun...numa nush de ce am impresia ca tu ma urmaresti pe toate topicurile
|
|
|
05-11-06, 20:57
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 4
Member of: [Crazy Drivers]
|
web` surf`...
daca ma crezi mai am vreo 20 de topicuri si am vazut cam tot...poate ti se pare...dar de multe ori unde vad ca zici ceva stau si ma uit cum sa zic "unu d`al meu" gandeste.`..sincer..
|
|
|
|
|