Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-10-04, 01:45   #1
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Default Cand va adunati la o ilegala?

Faza e ca eu sunt in Oradea si am mai spus undeva ca regret ca nu s-a tinut cursa din 16oct. As fi venit cu inca o droaie de prieteni, ca si aici e plin de \"tuningati\" si fan0i.
As vrea, daca se poate, sa aflu de la voi cand si unde ar avea loc in viitor vreo cursa ilegala, sa aparem si din Oradea pe acolo.
Aici are loc in 24 oct, in centru cred, o intalnire a celor cu masini tunate (si nu numai) in parcarea de la Primarie...oicum nu se anunta nimik ilegal. Nici n-am avut timp sa vb cu cei care fac chestia asta sa aflu date prea mult.Noi am vrut sa organizam de capul nostru curse pe aeroport dar nu am primit aprobari...
Concluzia si incheierea e ca, daca cumva se anunta vreo ilegala la Timisoara va rog anuntati-ma sa le zic si celorlalti sa venim si noi.La fel, daca va intereseaza, va pot anunta cum apare ceva la Oradea sau Arad.
Salutare la toti!!!!
Daca cumva se mai tine ceva sambata asta, adik maine, pls anuntati-ma pana pe la ora 17 sa ne hotaram cati si cum venim.
Multumesc mult.Salutare...
Old 15-10-04, 03:27   #2
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

noi luptam pentru legalizarea curselor. ilegalele nu sunt pentru noi si nimeni din Timisoara Road Runners nu ar participa la asa ceva pentru ca este impotriva principiilor acestui grup de prieteni. asa ca sterge chestia asta sau schimba numele in altceva!
Old 15-10-04, 19:14   #3
Speedy5
Road Runners Member

Stage 5

Speedy5's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"n0namee\"
noi luptam pentru legalizarea curselor. ilegalele nu sunt pentru noi si nimeni din Timisoara Road Runners nu ar participa la asa ceva pentru ca este impotriva principiilor acestui grup de prieteni. asa ca sterge chestia asta sau schimba numele in altceva!

acelasi lucru il spun si eu si sunt sigur ca si ceilalti
Road Runners -> Legale
Speedy5 is offline  
Old 15-10-04, 19:24   #4
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Se tin ilegale in TM??? Cand? Ca vreau sa-i dau in gat, mama lor de nerusinati... Lowlives, punks, jerks and other bastards! Jos cu ilegalele! Nu vrem probleme... Daflyer, te rog sa ne informezi pe noi si militia imediat de auzi de asa ceva!!
Peax!
Old 15-10-04, 21:13   #5
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

nu vrem sa dam impresia ca suntem printre cei care comit astfel de fapte lipsite de orice urma de moralitate
closed
akimoto is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -