Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara

Reply

Thread Tools
Old 12-10-10, 20:51   #121
bogdanradosavliev

Stage 3

bogdanradosavliev's Avatar

Default Re: Ateliere de Tzepari unde sa nu va duceti masina!!!

Quote:
Originally Posted by norbi_nw View Post
Dar un service bun ptr testare VW Golf 4 imi poate recomanda cineva? As vrea sa imi iau un golf si omu' zice ca otul e luna si bec, ca functioneaza tot, dar eu tot il duc la service. As vrea sa verifice cu VAG COM, si sa se uite la motor si sub masina.. Astept raspunsuri. (e cam urgent ... pana la sfarsitul saptamanii)
0720362195 ma suni si se rez
bogdanradosavliev is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 21:50   #122
norbi_nw

Stage 3

Ms, ai PM

Cateva chestii despre reprezentanta Ford... chiar sunt foarte de cacat.. ptr o turbina vor 1800euro + manopera (ptr un Connect TDCI). Stiu chestia asta ptr ca la firma avem Connect-ul si are destule probleme, si ori de cate ori e dus la service, aproape tot asa vine inapoi, da' ei incaseaza bani ptr. verificare si reparatie.. Cat despre service-ul lor, e cat un garaj mic.
norbi_nw is offline   Reply With Quote
Old 15-10-10, 00:34   #123
TM92VIC

Stage 5

TM92VIC's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by norbi_nw View Post
Ms, ai PM

Cateva chestii despre reprezentanta Ford... chiar sunt foarte de cacat.. ptr o turbina vor 1800euro + manopera (ptr un Connect TDCI). Stiu chestia asta ptr ca la firma avem Connect-ul si are destule probleme, si ori de cate ori e dus la service, aproape tot asa vine inapoi, da' ei incaseaza bani ptr. verificare si reparatie.. Cat despre service-ul lor, e cat un garaj mic.
Mai am si eu un preten cu un ford focus ce sor plans de iei ... preturi marii si masina tot nu`i rezolvata 100%
TM92VIC is offline   Reply With Quote
Old 19-11-10, 17:45   #124
sony_exodus

Stage 1

sony_exodus's Avatar

Salutare fanilor de masini, am si eu o intrebare daca s
e poate, am un bmw 318i e36 si imi bat tachetii sau colbutorii, unde as putea sa-i schimb la un pret bun cu tot cu manopera dar sa nu fie bataie de joc. MULTUMESC ANTICIPAT RESPECT Sorin_tm
sony_exodus is offline   Reply With Quote
Old 27-07-11, 19:13   #125
zLy_ibiza
Seat Driver

Stage 2

zLy_ibiza's Avatar

Member of:
[SEAT]

Recomand cu incredere www.BestEngine.ro,eu mi-am schimbat aproximativ tot ce a trebuit la masina la ei si sunt foarte multumit, umpic cam scumputz, nu e ca la "nea nelu" dar fac baieti treaba buna.
Old 28-07-11, 11:19   #126
DarkXXX

Stage 5

DarkXXX's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by sony_exodus View Post
Salutare fanilor de masini, am si eu o intrebare daca s
e poate, am un bmw 318i e36 si imi bat tachetii sau colbutorii, unde as putea sa-i schimb la un pret bun cu tot cu manopera dar sa nu fie bataie de joc. MULTUMESC ANTICIPAT RESPECT Sorin_tm
Mergi la Bora la Sag. 0724 458293
DarkXXX is offline   Reply With Quote
Old 28-10-11, 13:32   #127
floryn_fresh

Stage 3

floryn_fresh's Avatar

la Binder Garaj Wagen a patit-o careva? in spate la fabrica de bere e.
caut un service unde sa verific un renault inainte ca sa-l cumpar si am vazut ca astia au preturi bune

o inspectie generala si o diagnoza sa vad daca n-are erori warning-uri stiu si eu...
floryn_fresh is offline   Reply With Quote
Old 31-07-12, 15:58   #128
ioio_number1

Stock

Baieti unde pot sa merg cu o Toyota Avensis sa imi verifice cutia de viteze.Cred ca e ceva praf pe acolo pentru ca incepe tot mai des sa faca figuri,adica sa sara din viteza si ambreiajul prinde destul de sus din punctul meu de vedere?!
ioio_number1 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-12, 11:22   #129
Crisskro

Stage 5

Crisskro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Vulcanizare pe lidia, spre AEM/Saguaro, cum treci de pensiunea valerie/spalatorie.
Mi-au tras de aripi sa o ridice pe cric, o aripa e sifonata, iar pe cealalta parte mi-au pus cricul sub aripa si au indoit-o.
Respectivul sustine ca nu are asigurare. De evitat sau daca e musai 100% stati langa masini.

Dezmembrez Civic EP1
https://forum.4tuning.ro/477-anunturi...-ep1-1-4i.html
Crisskro is offline   Reply With Quote
Old 04-09-12, 16:44   #130
PuzzON

Stage 1

Va salut,
Nu neaparat tzepari... , dar nepriceputi, plictisiti si antimecanici asta clar.
CARLOS... un simplu schimb de sensor ax cu came , a dus la deteriorarea acestuia si imposibilitatea de a-l inapoia vanzatorului, fara a se rezolva problema.
Singurii doi oameni in care as avea incredere acolo este Dragos si Cosma.
PuzzON is offline   Reply With Quote
Old 04-09-12, 16:49   #131
PuzzON

Stage 1

Va salut,
Nu neaparat tzepari... , dar nepriceputi, plictisiti si antimecanici asta clar.
CARLOS... un simplu schimb de sensor ax cu came , a dus la deteriorarea acestuia si imposibilitatea de a-l inapoia vanzatorului, fara a se rezolva problema.
Singurii doi oameni in care as avea incredere acolo este Dragos si Cosma.
Old 03-10-12, 17:48   #132
asandulescu
Super Moderator

Stage 2

RUNE

Am schimbat pompa de injectie de pe masina ca se oprea din mers, ca ulterior sa aflu ca era de la calculatorul pompei, rezultand ca am ramas cu una bucata pompa buna. Am puso la vanzare si m-a sunat cineva care o vroia si care zicea ca vrea sa o testam si daca e buna plateste el testul si o si cumpara. Zis si facut stiam ca pompa e buna si am duso. Ma suna ca pompa trebuie reparata si ca ma costa vreo 3600 de lei(sh fiind 200e). Bineinteles ca am pierdut clentul care s-a speriat. Ma duc sa iau pompa si imi spun ca trebuie sa achit 250 de lei moment in care le-am zis sa o pastreze ei ca eu nu dau banii astea pe nimic. Timpul a trecut si un prieten bun avea nevoie de o pompa ca a mea. I-am zis ca i-o dau pe a mea dar sa isi plateasca comisionu pe care il cer fraierii de la RUNE 250 de lei. Mi-a dat omul banii, sun la ei, si ma iau cu cheastii de genu ca pompa e demontata total si e tinuta in nu stiu ce lichid ca sa nu se degradeze etc(vrajala). Ma duc acolo fac scandal si iese un nene(mai mare in functie pe acolo) ii explic treaba, ii explic ca pompa nu are cum sa fie stricata. Ia el hartiile, se uita pe ele ii da comnda unui aghiotant care dispare instant. In 10 minute apare asta cu pompa intr-un celofan(dela de se pune pe alimente) prafuit, verific codul de pe acte care batea cu cel de pe pompa platesc banii si iau pompa.
Unde era demontata?
Unde era lichidul magic in care o tinaeu ca sa nu se deterioreze?
Atat timp cat ei ziceau ca e stricata de ce trebuiea tinuta la pastrare?

Intrebari la care nu am primit raspuns, dar o explicatie tot a venit:
cand i-am zis ca e buna si ca daca o pun pe masina si merge (la ei in service sa fac manopera) au dato cotita ca eu nu au zis ca nu e buna, au zis ca nu mai lucreaza la capacitate maxima(normal ca nu mai mergea la capacitate maxima, masina avea 200k, dar exista o limita minima de presiune, limita care o indeplinea), moment in care am luat pompa si am iesit pe usa.

Pompa merge si acum si prietenul meu se bucura de masina lui.
asandulescu is offline   Reply With Quote
Old 03-10-12, 22:14   #133
PuzzON

Stage 1

Va salut, mai ceva legat de vizita mea la CARLOS,

Am dus masina pentru mai multe interventii printre care si schimb de amortizoare fata, bucse, brate mari, mici etc.
In momentul in care am luat masina de la ei n-am facut nici 10 metri mi s-a aprins eroare de ABS in bord.
Ma intorc la ei... vin-o maine !, vin maine ... am mai asteptat 1 ora ca sa ma bage cineva in seama, desfac baietii roata, se uita... aaa e de la cablus , pac taie cablu in locul cu pricina , lipesc firele, izoleaza , gata! nu mai apare eroarea...
buun....
Ma duc acasa , bag mufa-n ea , fac diagnoza, zice sensor dreapta fata defect trebuie inlocuit, buunn.... sterg eroarea, dau o tura, fac diagnoza iar, aceeasi eroare.
Suparat de dobitocismul de acolo, merg la shrot , iau un sensor, pun masina pe cric, inlocuiesc sensoru, fac diagnoza, eroarea a disparut.

In concluzie... mare grija cand mergeti acolo, service-ul a fost foarte laudat, acolo merge si cumnatamiu sa repare... dar eu am fost dezamagit de felul in care s-a lucrat la masina mea, si atitudinea , modul in care am fost tratat (si eu sunt un om onest , serios si educat).

P.S: nici macar nu s-au obosit sa stearga volanul de piele de unsoare sau ce o fi fost mizeria aia de pe volan, animalele care au tras de el cat au lucrat la ea..., drept urmare pielea s-a stricat, stratu de deasupra , volanul arata ca ceapa.

Acolo nu mai pasesc never ever.
O adunatura de macelari si nesimtiti.

Last edited by PuzzON; 03-10-12 at 22:18.
Old 22-04-13, 23:54   #134
adie36

Stock

sal la toti posesorii de autovehicule sa nu mergeti in timisoara la SERVICE PLANET la sorin si la taicasu undeva langa turnu de apa din modern acolo am fost cu un bmw e36 sa-i schimb rulmentii spate si mi-au furat rulmentii noi si am platit si manopera am fost tapit ,am realizat dupa 2 sap cand am fost la un alt sevice ok unde mi-au spus ca am fost tapit si unde mi-au schi,mbat rulmentii cu adevarat
adie36 is offline   Reply With Quote
Old 23-04-13, 08:25   #135
gokey

Stage 4

gokey's Avatar

hmmm, eu ai cunoscc , colaborez cu ei pe partea de immo / chei
ma mir !!
gokey is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -