am fost si eu acolo dar nush nu am avut destul curaj sa ma bag si yo in seama ,.. faina masina ai noname si sebi are fain meganu` ala cand ati mers spre bar (dracula)nu ati vazut in stanga voastra un baiat pe bicicleta?? ala eram yo
bah da esti culmea mah ... da ce drac crezi ca iti faceam? veneai si tu te uitai la masini ... de unde pusca mea sa visez ca tu esti ala ? na pai ... vezi ca sa schimbat ziua ... de acu inainte ii luni de la 8. si probabil ca va fi si vinerea ... tot de la 8 ... vedem. luni sa te prezinti in parcare ... vezi ca eu tot cu biku vin ... unu galben!
ce-ai crezut ? ca iti sugem sangele sau ce?
auzi nOname , sa nu-ti vina vreo idee sa ma provoci la o liniuta cu bicicleta ca te rup in bataie :P
HHH ... vii luni? sau ... de dimineata incep sa te torturez cu SMS-uri? si il rog si pe Jeff si pe Speedy5 si pe cine o mai fii sa faca la fel!
de fapt eu pot sa fac asta si noaptea ... nu mai ai tu somn cu noi! poate nu vii luni! sa vezi ce bestial arata masina lu Sebi acu ... e durere! bah Sebi ... felicitari!!!! CEL MAI BESTIAL TAXI ... bate clar TAXI 1,2 si 3!!