hmmm ... bah mie mi se falfaie cand sunt intalnirile ... eu de acum am terminat cu scoala ... timp liber e ... asa ca din partea mea in fiecare seara!
Speedy5 esti rau
mah speedy5 ce faci in timpu liber citesti bancuri ca sa ai ce sa povestesti la intalniri ???auzi mah cand n-ai sa ti-o mai freci de unu singur in baie si cand o sa ai si tu macar o chestie de plastic mica care-i spune permis poate atunci o sa te las sa ma iei la misto...pana atunci vezi-ti de urechile tale care arata ca Opelu meu cu amandoua usile deschise...
eu am propus sa ne vedem duminica ca as veni si eu iar luni si vineri sunt ocupat iar duminica oricum toata lumea se plictiseste....deci nu ma lua tu pe mine ca prezenta nu-i obligatorie ...
are permis! cred!
sincer sa fiu si eu sunt pentru duminica in loc de vineri! si asa vinerea era cu cantec! dar repet ... eu pot sa vin oricand asa ca parerea mea nu prea e concludenta.