Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 19-04-05, 16:23   #1
dragosul

Stage 2

Default boxe megane sedan

imi spune si mie cineva de cati cm sunt boxele pe renault megane sedan? sper sa fie de 17....ca dc sunt de 13 sau alta ghidusie...nu imi convine! si ce sa schimb mai intai....cd-playerul sau boxele? dc pun ceva mosfet 50X4 tin cat de cat boxele standard?
MULTUMESC ANTICIPAT
dragosul is offline   Reply With Quote
Old 19-04-05, 17:02   #2
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Trebuie sa cauti pe net ce dimensiune au boxele. Mai degraba iti schimbi unitatea, ca e mai scumpa, si boxele tin sigur, ca nu au cum sa aiba mai putin de 20-22 W rms.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 19-04-05, 19:01   #3
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Tot din asta am si eu (reno megan 2 sedan)
Boxele pe spate au 13cm iar pe fata poti sa vezi singur - tragi de fata aia de usa (dar cu grija si incet ca se rupe repede).
Poti sa pui cu incredere un HU pe boxele stock. Am montat un Pioneer DEH 7400Mp pe boxele stock si se auzea binisor (pe fata se aude chiar bine).
Succes!
Old 19-04-05, 20:30   #4
dragosul

Stage 2

de 13 doar???? ce zgarciti ma...parca ii durea mana sa puna tot de 17...ufff.mai bine le lasau sus acolo deasupra portbagajului ca incapeau mai mari(chiar dc din usi se aude mai bine) TAZ, nu prea am cum sa trag de fata de usa pt ca masina vine peste vreo 2 sapt...si ma gandeam cu ce sa ma pregatesc! sper ca macar alea pe fatza sa fie de 17..sau sa fie macar loc sa pun asa ceva! desi m-ar cam intzepa inima sa incep sa tai din ea din prima saptamana... oricum...multumesc si BAFTA!
Old 19-04-05, 21:44   #5
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Sa te dezamagesc si mai rau: pe fata sunt tot de 13!
Mai mult, pe polita din spate e aproape imposibil sa montezi ceva..., polita aia e f groasa si are si o forma destul de ciudata (iar de dat jos e imposibil )

Hondaru' zice foarte bine, prima oara schimba HU!

PS. Vezi ca ala vechi are o forma trapezoidala si nu poti sa montezi direct altceva (exista un adaptor special din plastic, eu am dat pe el 400.000 lei)
TAZ is offline   Reply With Quote
Old 20-04-05, 01:28   #6
dragosul

Stage 2

nu....nu ma gandesc sa montez ceva pe polita. \"Vezi ca ala vechi are o forma trapezoidala\" ce e ALA VECHI??? eu am luat de pe clio un cd player si l-am pus pe cielo fara probleme...de aici inteleg ca are dimensiuni si forma clasice (1 DIN). si din cate am vazut...cd playerul de pe megane sedan e la fel cu cel de pe megane-ul vechi..si clio...si totata familia lui renault. sa nu zici ca tre sa schimb acu si toata masca aia de pe consola centrala...uff...ce ti-e si cu formele astea!!!
si ceva cam off-topic... are comenzi radio p volan standard? 10x
Old 20-04-05, 18:40   #7
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

\"Ala vechi\" e cel stock. Pe megane 2 are o alta forma
Nu tr sa schimbi toata consola, exista o masca speciala (o gasesti la orice magazin care se respecta)
Din cate stiu da, comanda de (langa) volan e standard.
DAR, degeaba e standard ca daca iti schimbi HU nu mai merge si in PLUS pierzi si afisaju' (standard).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img_1291_240.jpg
Views:	195
Size:	277.0 KB
ID:	24882  
Old 21-04-05, 11:53   #8
dragosul

Stage 2

euamvazut si niste poze in care comenzile erau fix pe volan! sau sunt puse acolo doar daca iti pui si tempomant pe ea? mai putin important...
de ce sa pierd telecomanda si afisajul? ca am vazut destule unitati (pioneer,alpine) care se descurca cu afisajul si telecomanda masinii. sau unitatile astea nu se halesc cu renault-ul?
Old 21-04-05, 16:58   #9
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Se descurca... dar cu un adaptor...(da fapt 2)
Exista adaptoare pt aproape orice model de masina si aproape orice model de HU, dar costa!
Adaptorul pt folosirea comenzilor de la volan Megane 2 - Pioneer, costa 150 Euro, iar pt afisaj tot asa!

Tu ce zici?
Merita?
Old 23-04-05, 21:09   #10
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

e mult..150.pt alpine si la pejo cum am eu spre ex e vre-o 1.5-2 mil..depinde de unde gasesti
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 24-04-05, 13:26   #11
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Esti norocos!
Pt pioneer sunt mai scumpe, (pretul e corect, m-am interesat in mai multe locuri)

Dar deja suntem off-topic!
Old 25-04-05, 11:49   #12
nev

Stage 3

nev's Avatar

hint: ia incearca cu telecomanda joystick de sony pe pioneer...s-ar putea sa ai o surpriza placuta.
nev is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -