Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 20-04-05, 23:07   #1
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

Default Difuzoare medii inalte

Salut, lucrez la o masina demo si nu stiu ce difuzoare sa aleg. Am o putere de aprox 2000w rms pe bas si nu stiu ce dif sa aleg pt medii inalte. Masina este destul de mica (renault5) deci spatiul este limitat. Am un bas Atomik Apocalypse de 46cm(1200w rms) si 2 dif de 40cm Alpine swr1541(500w rms buc). Am doua statii pe 4 ch care voiam sa le pun pe medii inalte. Initial voiam sa pun doua perechi de dif pe fata Alpine spr 176A de 40w rms si doua perechi pe spate. M-au incantat o pereche de DLS si mi-a mai recomandat cineva Hertz. Voi ce parere aveti???
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 21-04-05, 15:58   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Cel mai bun raport pret/putere/calitate il ai la Hertz. La DLS ai un sunet mai cald si mai fin, pe care nu o sa poti sa-l scoti in evidenta pe langa atata bas. Mergi pe Hertz, seria Energy sau Hi-Energy. Sau daca vrei ceva si mai sanatos, uita-te peste seria Mille....sau Space.

Cea mai buna si ieftina varianta sunt Energy. Uita-te si tu la caracteristici si vezi ce ti se potriveste mai bine.

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
Old 21-04-05, 17:07   #3
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

Default hertz

ReLLaXX, mersi mult. Am vazut produsele si par interesante. Ai idee de unde as putea procura si o lista de preturi?
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 26-04-05, 09:52   #4
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

sau vezi un set de mac audio maximus cu 120 w rms(sistem).se aud bine rau ...serios si exista pe 17 cm si pe 13 cm.sunt in top in revistele de specialitate(auto hi fi sau car hi fi) si bat pana si dls iriudium ir2..deciiiii...eu le am si sunt cele mai bune din cate am avut.