eu le voi pune pe o Super Nova si cand voi lua Calibra le voi muta pe calibra ,... doar ca pe calibra voi puen 4 x16.5 \spate + 2 subwofere zdarvene 500RMS in sus
scuzati greselile .. deabea m-am trezit !
Pe supernova le voi monta pe o bucata de pal de 1.5cm ( in locul cartonului mochetat din spatele banchetei spate ) cu 2 foi de aluminiu ( fata spate ) iar dupa aceea captusita in piele / imitatie piele
Inca nu stiu daca merita sa pun foaie de aluminiu / otel pe placajul de lemn .. nu cred ca va face urat de la 200w ( vb zice 200w .. cred ca vor fi 150... )
Pe mine ma interesa mult cum se aud .. claritate .. daca imi baraie etc. .
P.S. ca sa nu deschid altceva ! MTX este bun ? ( ma gandeam inainte sa le gasesc pe astea sa fac sunet full mtx )
eu am asa ceva...ele au o mica problema...se aude destul de bine (calitativ)...dar la mine imi intra in limitare mecanica cand dau bass puternic... (eu dau ¬ 140w rms) adica face un zgomot.... poti sa le auzi si tu...da ai drum prin pescarus.
pai .. daca le voi pune cu subwoofer nu o sa am nevoie de bass la ele .. pe medi si inalte !
Intra in limite mecanice sau din cauza suportului pe care e ( prea subtire )
Deocamdata nu o sa iau MS6A si nu o sa mai pun pe spate ( eram nebun ) o sa pun pe fata eventual niste JL TR 650 SCI.. iar daca nu o sa imi placa o sa le schimb cu MS6. Vedem !
Merci de raspunsuri ... amplificator nu o sa iau RA20 ca nu sunt kiar asa de maniac ! sau cel putin nu ma arunc banii din casa ... o sa iau audison iar pe spate woofer v-a fi un Hertz HX300D sau HX250D depinde de loc deoarece mai vreau sa folosesc masina si la cumparaturi :P cel putin pana voi lua masina mea !
Pe spate eventual voi pune niste JVC_uri de 100W rms care sunt pe undeva prin debara luate de anu trecut.. ca sa scap de "cartoanele" pe care le am momentan
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Re: Dls Ms6
Quote:
Originally Posted by alex MG ZR 160
pai un srx 2s 2x180w ar fi cam 13-14 mil cu tot cu tva.
tot pe acolo sunt
La pret , cu RA20 s-ar intelege mai bine ( aceeasi firma, aceeasi clasa reference practic e amplificatorul lor ) sau mai ieftin DLS CA23 2x100 la 6 milioane.