Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 08-09-09, 01:53   #1
mihai20

Stock

Default am nevoie de ajutor boxe ptr un slk

Salut!vreau si eu sa achizitionez 2 boxe in usi eventual + un amplif ptr un slk si nu ma pricep deloc.am tot citit pe aici si nu stiu ce sa aleg.ce imi doresc eu e sa se simta bass-ul ptr ca nu am posibilitatea sa imi montez un subwoofer din lipsa spatiului.bugetul ptr boxe fara amplif ar fi de cam 5-600 ron.ce imi recomandati?
mihai20 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-09, 09:58   #2
bogdan85

Stage 2

Default Re: am nevoie de ajutor boxe ptr un slk

salut!
eu iti recomand intai sa iti dai jos difuzorul de 16.5 cm pe care il ai deja in usa si sa iti cauti difuzorul in functie de dimensiuni (diametrul de montaj si adancime) deoarece in usile fata ale unei masini e mai delicata problema... te poti trezi ca ti se deschid geamurile ca la dacia 1310 pe spate, adica doar pana la jumatatea geamului. \
bafta!
bogdan85 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-09, 18:48   #3
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Sugestia mea ar fi sa te uiti la un set de boxe Helix Esprit E136 si un amplificator Helix Dark Blue 2.
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 09-09-09, 18:56   #4
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Trebuie vazut mai intai ce ti se potriveste pe usa. Usa insonorizata si apoi poti sa te gandesti si la un difuzor pe usa. Fara material insonorizant nu prea faci treaba chiar daca pui si cele mai scumpe difuzoare.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -