Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 20-05-09, 09:58   #1
loryubitamea

Stage 5

loryubitamea's Avatar

Default DLS Reference R6A

mi-am luat DLS Reference R6A maine imi ajung o sa le fac cateva poze si os sa le pun aici sunt peste c mi-am propus sa iau mai ales k am un amp mtx sper sa mearga ok

Last edited by loryubitamea; 21-05-09 at 09:26.
loryubitamea is offline   Reply With Quote
Old 21-05-09, 20:44   #2
loryubitamea

Stage 5

loryubitamea's Avatar

Default Re: DLS Reference R6A

le-am cumparat .. nu prea sunt asa multumit dar suna frumos le am amplificate cu un mtx RT602 le-am pus pe spate pt k e incinta mai mare e un golf 3 cu 2 usi ... in principiu mai am boxe amplificate de mp3 si nu se aud cu mult peste ele ... dar acum se aude clar si placut in masina ... subwoofer nu mai am k l-am dat urmeaza sa imi cumpar ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	106918.jpg
Views:	274
Size:	86.9 KB
ID:	929798   Click image for larger version

Name:	106919.jpg
Views:	172
Size:	79.0 KB
ID:	929799   Click image for larger version

Name:	dlss.jpg
Views:	127
Size:	172.7 KB
ID:	929800  

Click image for larger version

Name:	ff.jpg
Views:	139
Size:	183.8 KB
ID:	929801  
Old 21-05-09, 22:24   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Dupa parerea mea difuzoarele sunt bune. Le-am ascultat si mi-au placut..ai folosit material insonorizant?
Ampliful sunt de parere ca e slab. (parerea mea) si alea nu sunt difuzoare de pus in spate..
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-09, 06:45   #4
loryubitamea

Stage 5

loryubitamea's Avatar

pt fata dk le pun au magnetu mult prea mare numai sa modific incaperea aia de e facuta sa incapa dif si incinta e k un ghioc nici macar 1 l nu are si am vaz k e recomandat sa aibe minim 10l sa sune decent dif de bass ... nu am zis k nu suna bn dar k nu suna asa tare .... au super calitate in reproductie imi plac da te face sa mai cumperi un set pt mai multa putere probabil asa sunt facute ele
Old 22-05-09, 08:17   #5
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Un inel de MDF ar rezolva problema cu magnetul prea mare

Cat despre putere e normal ca cele de fabrica sa sune mai tare pt ca au sensibilitatea mai mare. Acestea DLS au nevoie de amplificare separata.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-09, 16:16   #6
loryubitamea

Stage 5

loryubitamea's Avatar

mda ... deci woofarasu trebuie sa rezoneze cu toata usa nu?? ... eu nu am asa ... am o incapere foarte mica k un castron unde se prinde difuzoaru si dk il bag in ala nu cred k va scoate ceva ... asa k l-am pus pe spate unde incinta e mai mare .. o sa fac si niste poze sa vi le arat ... dar in schimb inaltele dif twiterele le-am pus pe fata k nu se auzeau asa bn din spate si acum se aud perfect .... tare tot ce trebuie ... da nu mi se pare sa aibe nici 60w rms x2 cat scoate statia mea ... dar calitate e destula ... sunt multumit umpic dar cred k trebuia mai multa putere pt. atatia bani dati pe ele o sa pun si un filmulet asa k sa vedeti si x-max la dif de bass

Last edited by loryubitamea; 22-05-09 at 16:19.
Old 27-05-09, 03:26   #7
crystygye

Stage 5

crystygye's Avatar

Am sistemu dls C6A cu un amplificator de 2 canale de 100 de euro si sincer ne-insonorizate usile, imi vibreaza oglinda care e prinsa de plafon.Nu stiu cum tu nu ai sunet.Dar eu sunt extra-multumit de DLS
crystygye is offline   Reply With Quote
Old 27-05-09, 08:54   #8
loryubitamea

Stage 5

loryubitamea's Avatar

ce model de amplificator ai ?? cati w are pe canal?? si la mine se aud tare nu zic ... inalte claritate detaliu complet ... nush c sa zic de prindere mi se pare k nu le-am pus eu ok sau nu sunt reglate asa cum trebuie da la claritate ma uimesc ... urmeaza sa schimb si hu cu unu alpine sa vad pe urma
Old 31-05-09, 14:45   #9
crystygye

Stage 5

crystygye's Avatar

In Phase IPA601 este amplificatorul.
Eu am inele mdf puse pe fata de usa.Vezi sa nu fie ceva facut gresit.
crystygye is offline   Reply With Quote
Old 23-11-09, 05:58   #10
pigoo

Stage 5

pigoo's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

problema vine de la masina - usi .
daca ai improviza in asa fel incat usa masinii sa creeze incinta pentru difuzor , ai insonoriza usa si ai pune un amplificator serios... s-ar auzi mult mai bine.
si o intrebare, ce player ai ?
pigoo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -