Quote:
Originally Posted by Marinu
E gresit sa crezi ca iti trebuie amplificator mia bun pe mid-basi decat pe medii si inalte..... si la fel de gresi e sa crezi ca iti trebuie 200W RMS pt. mid basii tai, care oricat control ar primiii de la amplif.. nu au cum sa fie rapide sau dinamice din cauza constructiei.... e adevarat ca se poate imbunatatii sunetul cu un amplif maibun si mai puternic.. dar e irtional sa pui un amplif puternic si bun care costa cateva sute de euro bune, pe niste difuzoare de max. 100E asta daca nu ti le-ai schimbat intre timp..... Stiu din proprie experienta ca nu intotdeauna pretul influenteaza calitatea, dra in cazul tau deocamdata mid-basii sunt veriga slaba...... oricum in fine, masina ar putea sa sune foarte bine daca ai cheltuiii banii pe ce e important pt. sistemul tau.
Parerea mea e ca un DLS CA23 e super ok avand in vedere ca are 2x135W RMS din care 80W sunt acolo sigur..... e mai mult decat suficiet pt. mid-basii tai si daca chiar vrei sa chelti ceva bani, schimba mid-basii si pt. un Audison..... recomandarea mea e LRX pe 4 canale pt. medie si inalta bafta oricum
|
Sunt si eu constient ca mid-basii mei sunt jenanti dar pana acum au "dus" puterea pe care au primit-o si la cati bani am dat pe ei s-au achitat de datorii.
Nu am spus ca vreau un amplificator mai bun.
Vreau unul ceva mai puternic pentru ca asta deja intra in zona de distorsiuni cand vreau mai mult de la el.
Cred ca m-am aruncat prea sus cu puterea la sub si acum trebuie sa trag si frontul dupa el.
Daca imi iau un amplif suficient de puternic pot sa opresc subul si sa merg doar cu fata oricand vreau putina calitate.
Dupa cum mi-ai spus tu "Dar daca e nevoie sa poata si mai tare"