Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 30-07-10, 15:07   #1
scooby89

Stage 3

scooby89's Avatar

Default Amplificator modificare ptr Bridge

Sall... am un amplificatator de autobuz 30Wx4.. di acesta se alimentau toate boxele dintr-un Mann... pentru 30w se aude destul de bine ..adica eu cred ca 30w sunt reali.. si as vrea sa stiu daca ar fii cineva capabil sa ma ajute sa il leg in punte... chestia este ca pe el nu zice nimic de legare in punte..sau schema.. eu ma gandeam, si am mai citit si eu pe ici, colo ca se poate face ceva direct pe placa...din cate am vazut eu cred ca are 4 finali...nu stiu sigur, am sa atasez o poza cu el sa vedem daca se poate..
scooby89 is offline   Reply With Quote
Old 30-07-10, 17:25   #2
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Default Re: Amplificator modificare ptr Bridge

Daca e amplificator pt autobuz e foarte probabil sa fie pe 24V.
Daca nu scrie nimic de legare in punte probabil nu suporta. Daca legi un difuzor de 4ohmi in punte vine 2 ohmi pe canal. Daca amplificatorul nu suporta 2 ohmi se arde sau daca are protectie se stinge singur cand se incalzeste prea tare. Ca sa legi in punte iei + de la un canal cu - de la alt canal.
Old 02-08-10, 09:23   #3
scooby89

Stage 3

scooby89's Avatar

Default Re: Amplificator modificare ptr Bridge

Quote:
Originally Posted by Loop View Post
Daca e amplificator pt autobuz e foarte probabil sa fie pe 24V.
Daca nu scrie nimic de legare in punte probabil nu suporta. Daca legi un difuzor de 4ohmi in punte vine 2 ohmi pe canal. Daca amplificatorul nu suporta 2 ohmi se arde sau daca are protectie se stinge singur cand se incalzeste prea tare. Ca sa legi in punte iei + de la un canal cu - de la alt canal.
pai cu tensiunea.. merge pe 12 v.. ca l-am folosit la mici chefuri ''mobile'' pe boxe de magnetofon kastan de 30w si se auzeau incredibil.. se pare ca erau linie.. avand in vedere treaba cu incalzitul.. am mers o buna perioada de timp pe 4ohmi.. si temperatura ea destul de scazuta..adica normala.. puteai sa tii mana pe el... ok.. am sa incerc sa leg asa cum ai zis.. dar nu cred.. ca din cate am vazut are 4 finali..
scooby89 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -