Am cumparat masina cu un casetofon kenwood mi se pare,ca acum e in garaj,si am bagat in el o caseta din aia de cand eram mititel pastrata de mama in garaj cu multe lucruri de-ale mele.
Bai frate,pe cuvantul meu ca nu imi venea sa ma dau jos din masina!!!!ba se auzea o toba in spate,ba canta aia in dreapta fata,ba mugea un hipopotam in stanga spate,si deodata toti din colturile lor....
La fel de fain se auzea si radio.
Acum am un cd player pioneer ca l-am primit gratis.Stiti ce claritate are?La fel ca si casetofoanele alea cu leduri in difuzoare daca va mai aduceti aminte.
Buun....Colegii de la servici au mp3-URI in masini....si se aude la fel de nashpa!!!!!
Sa ma fac clar....nu discutam de bas,si putere.....Discutam de fidelitate!!!
Fidelitate din aia ca pa magnetofunul lui fratele mai mare a lui maica-mea
Vreau sa cumpar ceva player in masina.
De care sa fie?ca inafara de display si faptul ca poti conecta la el un card sau alte minunatii nu stie face.Si diferentele depret sunt de milioane bune!!!
Isi bat astia joc de noi.....daca poti baga card iti cere 3 mil in plus.....Pai pune nene hard disk pe el si gata,ca nu e nusg ce mare filosofie!!!Numai ca ei ne vand tehnologia treptat ca doar costa!!!Mama lor!!!Sa nu imi spuna mie careva despre componentele folosite la monitorul meu pe 17,care l-am aruncat la gunoi fiindca era cat un televizor rusesc,nu costa mai mult decat la un lcd!!
In fine,scuzati abaterea!!
Deci....conteaza ce marca era casetofonul ala?sa iau tot asha ceva numai ca CD sau MP3?
Eu inteleg ca formatul MP3 mananca din detaliile care dau farmec ascultarii unei piese,dar de ce la radio de la mp3-ul lui colegu care a dat 5 mil pe el,suna mai naspa decat la fostul meu casetofon auto????
Cand cumpar ceva,la ce sa ma uit?Nu ma intereseaza 7*45w shi de alea....nici card shi nici memory stick.Ceva hz sau mhz si frecvente de raspuns ceva.
Am vazut pe un site 10-20000 frecventa de raspuns
Dar era un mp3 cu 20-20000 frecventa de raspuns
No care-i shpilu cu astea?
Cu respect
Bogdan Pascu