Am un Megane 1 care are casetofon si am gasit la cineva CD pt acelasi model, original(nu merge alt tip de cat cel original pt ca are o forma ciudata si nu se incadreaza in bord), dar astea au coduri si nu pot sa-l iau pt ca nu are codul si nu poate fi activat - stie cineva codurile pt ele sau se poate face cumva sa mearga???
Eu am Rx4 si are cam acelasi bord si a avut cd player stock. Am pus altecava in loc, de forma standard, 1 Din. Eu am cumparat chiar de la Renault o masca, care iti adapteaza locu, si arata bine si poti pune dupa ce pui masca orice cd player
nu mai merge.. Alpine are doar ceva adaptor si se pastreaza telecomanda de la volan, dar displayul nu.. A ramas gol Daca vrei sa iti mearga, cumpara ceva player VDO, ei au adaptor si pt display
momentan numai VDO are interfata EDI pt display si comanda volan la Renault..in plus e si cu mp3..in curind vor aparea diverse interfete pt diverse modele ..cert e ca nu vor merge pe modele ieftine..plus ca sa stii ca la Renault in ciuda difuzoarelor ai o alta calitate daca schimbi scula!!
eu am tot megane1 din 2000 si am casetofon.merge pus orice model de VDO sau sunt doar anumite modele? mai trebuie cumparat si altceva in afara de mp3 (cd-player)?
merci