sambata dimineata la ora 5:05 am fost in fata curti lui Norbi... am dormit 3 ore si ne-am apucat de treaba .... DDuba a stat 1 saptamana ranita in curtea lui Norbi ....trebuia sa facem ceva sa o readucem la viata
nu am foarte multe poze cu reparatia , dar am trecut de la cureaua trapezoidala la curea la cu PK-uri chiar 6 la numar. am rezolvat un alternator , mai am unul ... ideea este ca in momentul asta alternatorul principal este mult mai sus decat la precedentul motor ...motivul nu-l stiu , dar este extrem de bine ca cel de-al doilea alternator urca mai sus si nu se va mai vedea la fel de urat ca data trecuta (ma refer ca nu cred ca va mai fi asa de jos)...
INCA ODATA VREAU SA-I MULTUMESC LUI NORBI SI FAMILIEI LUI .... PENTRU TOT SPRIJINUL ACORDAT .... NORBI M-A AJUTAT IN ORICE A FOST POSIBIL SA MA AJUTE DE LA A LA Z!!!
SIMONA NE-A DAT SA MANACAM.
MAMA LUI NORBI NE-A INTRETINUT CU CAFELELE....
TATA LUI NORBI .... NE-A DAT CE A PUTUT DIN CURTE SI AM AVUT NEVOIE... IAR ROLI ... NU STIU CE A FACUT DAR II MULTUMESC SI LUI
ps. ca sa intelegeti ce am facut ... am dat jos motorul , am pus altul , am schimbat distributia, ambreiajul si l-am pus la loc ... o amintire frumoasa si plina de munca ... dar merge masina de rupe acum