Dupa mare chin am si io intr-un audi 100 C4 sedan in usile din fata system Dls C5a si in spate ceva oval de la Dls pe 3 cai.
Intrebarea ar fi:
1.Difuzoarele pe fata sunt prinse in suruburi de fata de plastic a usii,iar pe langa ele sunt spatii neacoperite,adica difuzorul nu s-a centrat exact.
Problema nu e estetica,fiindca peste difuzor se aseaza capacul original al panoului de usa.
"boxa"de la combina aiwa din casa,care are un difuzor pricajit de 10 cm suna pe langa usa mea ca si un 4.2 benzina pe langa un 1.6 diesel.
"Meseriasul"care le-a montat a declarat:usa ta nu poate si nu va fi facuta in veci sa sune bine....
OARE??????
Ce ziceti....poate suna bine daca difuzorul e prins in "2 colturi"de fata de usa care e din plastic,iar pe langa acele colturi bate vantul?
2.Difuzoarele spate nu s-au montat cum le-as fi montat eu,un NECUNOSCATOR si anume:
-scoteam vechiul difuzor cu tot sistemul si plasticele de acolo
-decupam acel oval sa poata intra difuzorul la fix de sus in jos
-intre difuzor si placa puneam si niste silicon
Montajul s-a facut pe dedesupt,iar partea metalica de care s-au prins nu e tot una cu placa de sub luneta.Mai exact intre placa metalica de dedesupt si placa de deasupra care poate fi vazuta din masina de sub luneta exista un spatiu de aprox 10 cm.
Si inca o chestie,locul unde s-a efectuat "asezarea"partii de deasupra a difuzorului,adica partea metalica de sub placa de sub luneta,in locul unde se prinde difuzorul nu e paralela cu placa de deasupra ci are o inclinatie de 45 grade.
E normal asa?
De sunat suna cumva oarecum.......dar parca din canal.
Despre dif din usi.....imi vine sa vomit!!!!!
Difuzoarele originale ale masinii care aveu atasat la panoul de plastic al usii un fel de tub,care comunica cu interiorul masinii printr-o gaura(un bas reflex)....pai astea tunau nu alta!!!Acum s-a renuntat la incinta aceea pe care o aveau difurile originale.
Ce sa fac cu dls-urile astea sa sune mai bine????
Cel ce le-ai montat........te vizitez in curand....si daca nu le faci sa sune bine mi le pui pe alea originale din fata inapoi,imi dai banii si pe boxele astea care de fapt poate sunt bune dar v-a durut la banana de felul in care le-ati instalat,si imi dati bani si pe timpul pirdut la voi!!!
Daca nu,pun stikere pe o duba de la firma,care o sa va faca mai mult un defavor!!!!!SI O SA PLIMB DUBA ASTA PRIN CLUJ O SAPTAMANA!!!!
Si o sa dau si un nr de telefon sa ma sune lumea si o sa pun eu cu mana mea pe o parte la usa din fata vechiul sistem al masinii,iar pe cealalta c****ul pus de voi!!!!sa vada lumea diferenta pe care am dat xxx RON
REPET,nu am nimic cu modelul difuzorului,ci cu felul in care l-ati montat!!!
-