Va salut
Am o Fabia I din 2001 si am zis ca-i vremea sa schimb audio pe ea. Am luat-o cu un radio-CD chinezesc si difuzoarele originale.
Am pus un Pioneer DEH X3600UI, un set JBL GT6-C in portierele din fata iar in alveolele/locasurile (cum s-or numi...) din haion am pus Sony Xplod (incap numai difuzoare rotunde de 10 CM).
Sunt foarte multumit de difuzoare si player dar la volum mai tare imi baraie usile de inebunesc. Nu sunt distorsiuni de la muzica/difuzoare pentru ca daca apas putin fata usii dispare baraitul.
Intrebarea mea : masina nu vine cu fono-izolatie din fabrica ? Intreb asta pentru ca pe masina de serviciu (tot o skoda...audio stock) cand dau tare se aud difuzoarele nu panourile. Idem pe Polo lu nevasta-mea.
Ce marca/model etc de izolatie sa-mi pun ? am gasit pe net de la patrate care vin doar in jurul difuzorului la placi (banuiesc ca le tai la dimensiune).
Si alta intrebare: DUPA ce rezolv usile as vrea sa schimb difuzoarele pe spate. Ma gandeam sa pun 2 suburi mici, pasive, alimentate direct din radio-CD. Stiu ca ar merge numai cu cei 20W Reali pe care-i da unitatea dar eu vreau doar o completare la bass nu sa-mi pice numarul si farurile.
S-ar auzi diferenta sau nu face fata casetofonul ?