Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 08-10-14, 08:55   #1
Dodos

Stock

Dodos's Avatar

Question Upgrade Audio Skoda Superb 2010

Salutare tuturor,

As avea nevoie de un sfat din partea voastra in ceea ce priveste achizitionarea unui echipament de sunet pentru masina mea. Din pacate, sistemul audio de fabrica nu ma satisface... Nu ma intereseaza sa-mi bubuie masina, vreau doar sa sune clar si bine! Sistemul audio al masinii are ca unitate de redare un aparat Bolero cu toate accesoriile inclusiv cablu conectare iPhone!
Buget: 3000-4000 RON
Va multumesc anticipat pentru sugestii!

Dodo
Dodos is offline   Reply With Quote
Old 08-10-14, 20:35   #2
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: Upgrade Audio Skoda Superb 2010

Masina are amplificator OEM?
Sunt doua lucruri esentiale ce ar ridica nivelul calitativ (nu uau) fara prea multe batai de cap.
1. Izolarea fonica a portierelor
2. Schimbarea Playerului.
Pestele de la cap se impute
Daca tii mortis sa ramai cu playerul OEM, prima varianta ar fi instalarea unui amplif 4 canale (sau 5) si schimbarea difuzoarelor OEM (si adaugat un subwoofer- face sens)
Daca exista pretentii mai mari, procesor de sunet, mai multe amplificatoare, cabluri, batai de cap dar si rezultatul o sa fie pe masura (la fel si bugetul)
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 13-10-14, 18:00   #3
Dodos

Stock

Dodos's Avatar

Thumbs up Re: Upgrade Audio Skoda Superb 2010

Multumesc pentru interes Bigu. Am rezolvat problema cu unul dintre userii acestui forum! CJ-86-PIT mi-a dat solutia "castigatoare"...thread-ul poate fi inchis!
Dodos is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -