Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 28-04-12, 21:18   #1
crazy_of_love

Stage 1

Default ajutor pls!!!

Salutare sunt nou si pe forum si cam in orice domeniu de aceea va cer ajutorul

Am si eu o mica problema vreau sa montez un subwoofer pe chevroletul meu laceti care are un casteofon stok cu o magazie de 5 cd-uri din fabrica de la blaupunk sunt foare multumit de el de accea nu vreau sa il schimb dar este o problema nu are mufe RCA

Inrebarea mea este pot sa iau semnal de la un difuzor sau din spate taind 2 fire si legand acolo in paralel cu difuzorul de pe usa semnalul pentru statie. Ma gadesc ca e doar semnal si nu ar afecta cu nimic imedanta in mod grav asa incat sa se arda finalul e doar semnalul iar amplificarea o face statia si reglajul inalte-joase se face tot dupa statie sau alte soluti

Multumesc anticipat! O zi buna
crazy_of_love is offline   Reply With Quote
Old 28-04-12, 22:08   #2
crazy_of_love

Stage 1

Default Re: ajutor pls!!!

acesta este modelul http://www.google.ro/imgres?q=blaupu...w=1366&bih=648 iar sub este magazia de cd-uri este playerul original din fabrica
Old 29-04-12, 00:15   #3
crazy_of_love

Stage 1

Nu vad rostu sa iau un adaptor hi-low cand pot sa tai firele si sa le la un difuzor iar statia are reglaj inalte joase . Nu vad cu ce m-ar ajuta
Old 29-04-12, 05:38   #4
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

Daca ampliful ce il vei folosi nu are hi input(apropo, ce amplif?), fara adaptor de nivel hi-low nu rezolvi problema.
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 29-04-12, 12:43   #5
crazy_of_love

Stage 1

Zilele urmatoare o sa urmeze achizitia dar mai intai am vrut sa ma asigur ca se poate si fara sa schimb playeru
Old 29-04-12, 14:03   #6
crazy_of_love

Stage 1

Deci sa inteleg ca daca amplificatorul are intrare hi-input numai e nevoie de acel adaptor si se poate lega direct de la o boxa. Un prieten imi vinde un subwoofer cu statie incorporata se aude ok nu imi trebuie mie ceva super bun cam asa arata mufele de intrare in spate. Nu pare sa aiaba nevoie de acel adaptor oricum nu o sa il instalez eu pentru ca nu ma pricep asa bine pentru mai multa siguranta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dscf9264_thumb_medium314_227.jpg
Views:	65
Size:	50.4 KB
ID:	2415853  

Last edited by crazy_of_love; 29-04-12 at 14:14.
- Copyright 2026 4Tuning -