Am si eu o problema daca ma puteti ajuta
Am un radio cd sony gs 300 si am urmatoarele probleme:
daca seara merg si dau drumul la faruri, apas pe frana si semnalizez, in momentul cand semnalizes , sau apas pe frana se opreste radio-cd-ul.
am avut ceva probleme cu releul de la alternator, le-am rezolvat, acum parca nu mai face asa fitze, dar o data tot am patit, de cand am schimbat releul, inainte pateam asta fest, si se intampla atunci cand ascult muzica tare.
E posibil sa nu aiba curent destul, sau cand apas pe frana sau semnalizez, sa se faca un soc, si din cauza asta sa se opreasca.
De oprit nu se opreste de tot, se opreste, si dupa cateva secunde revine la normal, ca si cum nu ar avea destul curent pt el.
Ce pot sa fac, pot sa pun un releu, sa nu mai sufere din cauza scourilor de curent, pt ca semnalizarea produce un soc, cu motorul oprit de ex, se vede pe becul din interiorul masini cum functioneaza semnalizarea, becul din plafon ma refer, creste si scade lumina.
Exista un releu?
Cei care pun boxe de mii de vati si nu stiu cate amplificatoare, cum fac sa nu aiba probleme cu , curentul, sa nu se descarce bateria, sa duca alternatorul?
Daca ma puteti ajuta cu problema mea, si daca puteti sa imi raspundeti si la celelalte intrebari, ca nu ma pricep asa prea mult.
Multumesc.