Buna seara !
De curand m-am hotarat sa-mi pun si eu un sub in masina. Este vorba despre o octavia 2,mp3-ul fiind cel stock din fabrica,deci nu am iesire de sub. Din cate am inteles eu pot lua semna de la boxele spate(am 4 dif + tweetere ) cu ajutorul unui adaptor hi/low, apoi merg in statie si de acolo in sub , corect ?acum cateva intrebari :
1. adaptorul hi/low se leaga la un difuzor + si de la celalalt - ? sau ambele fire de la acelasi difuzor
2. din cate am citit e mai bun un sub cu statie, condensator , decat cel activ ? condensatoru parca se pune cand se asculta cu motorul oprit sau cand e sub prea puternic ?
3. pot pune sa mearga in acelasi timp la o statie cu sub + 2 difuzoare ?
stiu ca sunt mai mult de 3 intrebari, dak aveti timp si nervii necesari sa ma lamuriti si pe mine v-as fi recunoscator !
sistemul inca nu l-am achizitionat asa ca dak aveti vreo recomandare as fi bucuros sa o aud,am vazut diverse siteme dar nefiind foarte informat nu m-am hotarat la unul anume.
si mai zice-ti si mie care e faza cu ohmi, cu cat sunt mai mici 4-2 se aude mai puternic si mai clar ? ceva buget este.....asa ca abia astept pareri.
Multumesc