Quote:
Originally Posted by konijiro
Va multumesc pentru raspunsuri. Ce ma intereseaza sa aflu sunt informatiile de baza, gen: daca vreau subwoofer, trebuie si statie? Si asa mai departe... Nu stiu mai nimic despre sistemele audio pt masini... Si ce vroiai sa spui cu faptul ca e "neprietenoasa" la capitolul audio?
Probabil ca voi ajunge la un cenru audio, sa vedem ce au si baietii de zis.. Puteti sugera cateva? Nu neaparat din Brasov, ajung des si in Bucuresti.
Multumiri.
|
La sub de obicei iti trebuie statie ,dar nici boxele nu sunt de neglijat.Pe boxe bune trebuie statie , pe boxe facute pt head unit (casetofon/mp3 ...)nu trebuie neaparat.Totul pleaca din Head unit , unul bun o sa redea un sunet bun(daca iei head unit prost si super boxe si statii , o sa sune prost)
De obicei cam de ce nivel sunt boxele pe care vrei sa le pui si statiile pui si head unitul.
Plus cablurile adecvate in functie de ce putere vrei sa ai in masina.
Iesirile casului,, daca vrei 4+sub sa iti iei un Head unit care scoate 3 seturi de mufe RCA (front/rear/sub),si configurabile , daca vrei sa dai nivelul subului mai jos etc)
O statie buna la un nivel mediu e DLS CA51 care are 4x50RMS si 1X150RMS pe sub.
Daca tot treci prin bucuresti treci pe la tottal(saxo), din toate firmele pe care le-am intalnit mi s-au parut ca te indruma cel mai bine si stiu intradevar ce vorbesc.Nu vreau sa fac reclama, or mai fi si alte firme bune dar eu nu am ajuns pe la ele.