Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 13-09-06, 21:29   #1
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]
Default Lg Las-m5500r

Salz. Ce parere avetzi despre CD/MP3 LG LAC-M5500R ! Astept parerile voastre ! 10x !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 13-09-06, 22:30   #2
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Lg Las-m5500r

arata bine si cam atat , in acelasi categorie de pret eu as alege altceva... cand va fi oare ca un aparat nu numai pt design sa fie cumparat .....
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 21:21   #3
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Azi il cumparai de la un tovaras care il are de vreo 4 luni si imi dadu si 2 boxe 0vale de 15 cm si 70 w RMS si se aude super tare , imi vibreaza oglinda retrovizoare si lateralele la greu (da un bass super) ! Hu are 4X50 w RMS mp3/wma si nu sare discu daca dai in gropi .Apropo de sarit un tovaras are un pioneer de vreo 3 luni tot cu mp3 si sare discu la o groapa mai mare ! Oricum sunt super multzumit de lg-u si ii dau clasa celui cu pioneer si el are dif si in usi . o sa vin si cu niste poze dar sa fac rost de un tel cu cablu de date ca yo nu gasesc cablu pt al meu !
Old 14-09-06, 21:50   #4
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

vezi ca aia 50W nu sunt rms ... la cd-player, cat despre faza cu saritu cd-ului ... daca asculti un cd cu mp3-uri nu sare niciodata, in schimb daca asculti un cd audio cu wma mai sare ... so :P
Old 14-09-06, 22:10   #5
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Da mai , nush cu rms-u cum e dar scrie mare si clar si pe el si in cartea lui , 4X50 RMS si cu pe boxe scrie in spate pe magnet 70 w rms si se aude super tare , nu-mi vine sa cred ca se aude asa de bine un nenororcit de lg pe langa un pioneer (si tipu a dat pe el 6 mil si ceva) !
Old 16-09-06, 18:01   #6
GYM

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DolusD View Post
Da mai , nush cu rms-u cum e dar scrie mare si clar si pe el si in cartea lui , 4X50 RMS si cu pe boxe scrie in spate pe magnet 70 w rms si se aude super tare , nu-mi vine sa cred ca se aude asa de bine un nenororcit de lg pe langa un pioneer (si tipu a dat pe el 6 mil si ceva) !
Deci LG e mai bun decat Pioneer, nu ?
GYM is offline   Reply With Quote
Old 16-09-06, 18:05   #7
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Nu am zis ca e mai bun (si nici nu e ) dar dadeam un simplu exemplu si totzi tovarasi au zis ca se aude mult mai bine (claritate si bas si volum) la mine decat la tipu care are pioneeru si el are dif-uri si in usile fatza(proaudio is barci dar conteaza totusi mai ales ca yo nu am ) si are doua ovale pe spate (nush ce firma sunt) !
Old 16-09-06, 22:01   #8
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

iti dai seama ca daca are boxe no-name de 5W rms poate sa-si ia si alpine f1 ca tot nu suna mai bine ... dar acolo nu e diferenta intre playere ci intre boxe.
muta cd-player-ul lui pe sistemul tau sa vezi daca e o diferenta
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 17-09-06, 14:51   #9
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Se aude cam tot atat de tare numai ca nu da bass-u atat de frumos cum da lg-u ,numai ca al lui nu o sa se darame la fel de repede ca lg-u ! el are kenwood-uri pe ovale de 15 cm diametru pe spate !
- Copyright 2025 4Tuning -