Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 23-06-10, 18:05   #1
sixone

Stage 3

Default Legare boxe

Salutare

Am si eu o nedumerire.. Am un mp3 sony cdx-gt620u (45wx4) pe care vreau sa montez 6 boxe + 2 tweetere in felul urmator: pe spate sunt 2 boxe ovale, pe iesirile din spate, iar pe fata vreau sa pun 4 boxe + 2 tweetere: 2 boxe sunt deja montate in bord, din fabrica cred, au 15w si vreau sa mai adaug eu in portiere inca 2 de 50w (dls) + tweeterele..
Acum intrebarea e cum sa le montez pe cele din fata in serie sau in paralel? Cum s-ar auzi mai bine fara sa fortez mp3-ul?
sixone is offline   Reply With Quote
Old 26-06-10, 00:49   #2
groowe

Stage 5

groowe's Avatar

Member of:
[CITROEN]
[Competitor CNCA]
Default Re: Legare boxe

Renunta la cele de fabrica din bord. Pune numai dls-urile. Nu lega in paralel ca risti sa bulesti finalii playerului.
groowe is offline   Reply With Quote
Old 26-06-10, 13:55   #3
sixone

Stage 3

Yup asa am facut.. Citisem tot pe un forum ca sunt niste amplificatoare de putere mica (10-15w) care merg la 12v, ieftine (se gasesc montaje la magazinele de electronice) pe care le-as puta monta pe iesirea rca a mp3-ului sa conectez si celelalte boxe.
Credeti ca merita? S-ar auzi mai bine cu inca 2 boxe de 15w?
Old 26-06-10, 14:14   #4
groowe

Stage 5

groowe's Avatar

Member of:
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by sixone View Post
Yup asa am facut.. Citisem tot pe un forum ca sunt niste amplificatoare de putere mica (10-15w) care merg la 12v, ieftine (se gasesc montaje la magazinele de electronice) pe care le-as puta monta pe iesirea rca a mp3-ului sa conectez si celelalte boxe.
Credeti ca merita? S-ar auzi mai bine cu inca 2 boxe de 15w?
S-ar auzi putin mai tare, dar MULT mai prost...
Nu combina DLS cu ce aveai stock. Pierzi practic toti banii dati pe dls.
Ia-ti un amplificator pe 2 canale si amplifica DLSurile. O sa se auda de zece mii de ori mai bine.
Ce difuzoare ai de la DLS?

Current: Android JB Tab | Audison bit one | PPI Phantom 900.4 | Helix HXA20X | Mach 5 MLI-65 | Faital 3FE20 Fullrange | JBL W10GTI | SilentCoat (Civic)

"Pseudoscience is often characterized by the use of vague, exaggerated or unprovable claims, an over-reliance on confirmation rather than rigorous attempts at refutation, a lack of openness to evaluation by other experts and a general absence of systematic processes to rationally develop theories."
groowe is offline   Reply With Quote
Old 26-06-10, 16:42   #5
sixone

Stage 3

DLS Classic de 13" sunt.. Aha, multumesc pentru sfaturi, probabil ca momentan o sa le las asa, se aud bine. Poate daca imi iau si un woofer atunci am sa le amplific si pe astea..
- Copyright 2026 4Tuning -