| Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii |
26-06-10, 18:51
|
|
Stage 2
|
Recomandare sonorizare Golf 4
Ce sonorizare recomandati pentru un golf 4?
|
|
|
26-06-10, 19:08
|
|
Stage 3
|
Re: Recomandare sonorizare Golf 4
Parerea mea, mai intii sa faci iNsonorizarea, apoi vine restul cele bune.
|
|
|
26-06-10, 19:21
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by blacired
Parerea mea, mai intii sa faci iNsonorizarea, apoi vine restul cele bune.
|
cat m-ar costa si de ce am nevoie?
|
|
|
26-06-10, 19:48
|
|
Stage 3
|
Costurile depind de ideile tale de a obtine cea mai potrivita sonorizare din bugetul alocat. Materialele le gasesti pe fiecare site de specialitate.
|
|
|
27-06-10, 15:56
|
|
 Stage 5
Member of: [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
Sau cel mai simplu ne spui un buget maxim in care vrei sa te incadrezi, ca posibilitati sunt.
|
|
|
27-06-10, 16:09
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by groowe
Sau cel mai simplu ne spui un buget maxim in care vrei sa te incadrezi, ca posibilitati sunt.
|
sa zicem 200 de euro  , oricum probabil ca o sa mai astept sa am mai multi si o sa apelez la baietii din oradea :P
|
|
|
27-06-10, 16:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hawaiior
sa zicem 200 de euro  , oricum probabil ca o sa mai astept sa am mai multi si o sa apelez la baietii din oradea :P
|
As recomanda insonorizare la inceput, pe usile din fata, iesi undeva pe la 300ron.
Dupa care un player bun.. ceva Alpine/Pio/Clarion ... cu pre-outuri...
Niste componente pe fata Helix/DLS/Focal
Eventual dup-aia amplificare pe difurile din fata(chiar neaparat ca sa scoti tot ce pot difuzoarele)
Evita ovale si alte minuni pe spate. Daca vrei niste coaxiale is ok.
Acuma cu insonorizare ii discutabil, la golf ii destul de ok usa pt audio, poti sa o lasi pe mai tarziu, dupa ce le amplifici, da trebe si insonorizare daca vrei sa scoti maxim.
"Pseudoscience is often characterized by the use of vague, exaggerated or unprovable claims, an over-reliance on confirmation rather than rigorous attempts at refutation, a lack of openness to evaluation by other experts and a general absence of systematic processes to rationally develop theories."
|
|
|
27-06-10, 16:28
|
|
Stage 2
|
Quote:
As recomanda insonorizare la inceput, pe usile din fata, iesi undeva pe la 300ron.
Dupa care un player bun.. ceva Alpine/Pio/Clarion ... cu pre-outuri...
Niste componente pe fata Helix/DLS/Focal
Eventual dup-aia amplificare pe difurile din fata(chiar neaparat ca sa scoti tot ce pot difuzoarele)
Evita ovale si alte minuni pe spate. Daca vrei niste coaxiale is ok.
Acuma cu insonorizare ii discutabil, la golf ii destul de ok usa pt audio, poti sa o lasi pe mai tarziu, dupa ce le amplifici, da trebe si insonorizare daca vrei sa scoti maxim.
|
o sa le cumpar tot pe rand cu ce zici sa incep?  si are rost si subwoofer? sau doar in usi?
|
|
|
27-06-10, 17:05
|
|
Stage 2
|
cd player pioneer-ul sau alpine?
|
|
|
27-06-10, 17:11
|
|
Stage 2
|
Deci cam un 500 de euro ar trebui nu ? pai o sa incep cu player-ul si sistemul de difuzoare  , dupa care amplif, insonorizare si subwoofer, sper sa mearga totul bine, o sa revin cu postare dupa ce incep.
|
|
|
27-06-10, 17:57
|
|
 Stage 5
|
Cd player mai mult care iti place tie, diferente mari nu sunt intre ele.
Unii prefera Alpine, altii pioneer.
Bugetul de 500 ar fi perfect. Eventual poti cauta si second hand, desi ii mai riscant putin.
EDIT: Si o chestie destul de importanta: inele de MDF pt prinderea difuzoarelor pe usa cat mai rigid. Userul Lil'D le face la comanda si stie cum trebuie facute pt golf 4
Last edited by groowe; 27-06-10 at 18:00.
|
|
|
27-06-10, 18:02
|
|
Stage 2
|
Quote:
Cd player mai mult care iti place tie, diferente mari nu sunt intre ele.
Unii prefera Alpine, altii pioneer.
Bugetul de 500 ar fi perfect. Eventual poti cauta si second hand, desi ii mai riscant putin.
EDIT: Si o chestie destul de importanta: inele de MDF pt prinderea difuzoarelor pe usa cat mai rigid. Userul Lil'D le face la comanda si stie cum trebuie facute pt golf 4
|
am sa vorbesc cu el, dar oricum plec din tara pe 1 si cand vin am sa ma apuc de sonorizare, pana atunci strang si bugetul, poate il chiar maresc !
|
|
|
27-06-10, 18:12
|
|
 Stage 5
|
Buna treaba, strange pt ceva sanatos.
Cu instalarea, daca nu te descurci, sau ai dubii majore, recomand sa mergi la un instalator. Nu de alta, dar poate deveni complicata treaba.
|
|
|
27-06-10, 18:14
|
|
Stage 2
|
Quote:
Buna treaba, strange pt ceva sanatos.
Cu instalarea, daca nu te descurci, sau ai dubii majore, recomand sa mergi la un instalator. Nu de alta, dar poate deveni complicata treaba.
|
asta am sa si fac, sa nu fac ceva gresit sa le distrug sau mai rau sa dau foc la masina, sunt destui care se stiu aici in oradea.
|
|
|
|
|