Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 22-02-10, 22:03   #1
KoStY125

Stage 3

KoStY125's Avatar

Default Legare cd-player

Salutare , mi'am cumparat de curand un cd-player si astazi am zis sa il montez . Vreau sa spun ca nu ma pricep mai deloc la asa ceva si de'aia va cer ajutorul , fiindca am cumparat masina fara player si cu firele taiate macar de lasa mufa ca ma descurcam si eu atunci
http://www.**************/mp3-player-a.../scd-2493.html asta e cd-playerul , am legat plusul si minusul ca sa vad daca merge si era ok , iar dupa vreo 5 minute am incercat iar sa il deshic sa leg si boxele si nu se mai deshidea... se aprinde ecranul fara sa scrie nimic si se inchide. E posibil sa fi ars cd-playerul ? doar nu a iesit fum sau ceva.
Vreau sa leg si statia dar nu am in spate la cd-player auxiliare dar am un convertor high-low care il aveam pe masina de cand am luat'o , cu convertorul ala leg statia sau cum ?
Orice solutie e bine venita si as fi recunoscator daca m'ati putea ajuta
KoStY125 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-10, 22:32   #2
KoStY125

Stage 3

KoStY125's Avatar

Default Re: Legare cd-player

La baterie este legat pe + un cablu rosu gros care duce in spate la statie iar minusul e undeva pe sub bord , tot un cablu gros de culoare albastra , dar problema pentru moment este playerul... ce ar putea fi de nu se mai deshide ???
Old 26-02-10, 20:32   #3
TheADX

Stage 4

TheADX's Avatar

pai la chestia cu ecranu nu stiu ce sa zic verifica iarasi firele de alimentare si masa cat si cele de la difuzoare si izoleazale bine, cat despre filtru da se foloseste pt a loa semnal high de la iesirile pt boxe si il transforma in semnal de fregventa joasa pt amplificatoare.
TheADX is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 06:09   #4
KoStY125

Stage 3

KoStY125's Avatar

Am reusit pana la urma
https://www.youtube.com/watch?v=sSsGvms68ig
Un mic video
- Copyright 2026 4Tuning -