Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 03-03-10, 19:03   #1
andrey_20052002

Stage 4

andrey_20052002's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default sfaturi instalare amplificator

vreau sa imi instalez un sub in 307-le meu, am cumparat un amplificator Blaupunkt GTA 4100B si un sub. eu sculele le-am demontat de pe o masina si de la fostul proprietar nu am scos cablu de alimentare, pentru statia asta ce grosime ar trebui sa aibe cablu de alimentare ? as mai dori o schema de la mufele din spate de la Cd-Player, este cel stock clarion rd3
andrey_20052002 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 20:09   #2
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: sfaturi instalare amplificator

Daca pastrezi cd-playerul original o sa trebuiasca sa tragi semnal de la una din boxele din usile spate sau de la care ti-e mai usor si sa pui un adaptor de semnal hi-low asta in cazul in care statia nu are intrare hi signal sau cum se numeste despre grosimea cablurilor ... sa isi dea cu parerea cei care sunt mai cunoscatori in cablaraie
Old 06-03-10, 22:18   #3
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: sfaturi instalare amplificator

Cablu de alimentare cat mai gros!!cu cat e mai gros,cu atat mai bine!!nu te sfatuesc sa tragi semnal de la boxe...mai bine cumperi un procesor de sunet sau si mai bine schimbi playerul cu altu care are preout dedicat subwoofer..Bafta!!.
teddyb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -