| Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii |
06-11-09, 18:17
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [2 Roti]
|
dvd auto sunet bruiat
va salut,
am luat un dvd 2din , un pyle(nu i-am facut proba in momentul achizitionarii)... l-am montat pe masina la un service specializat, i-am dat drumul...
1. pe radio se aude f bine, clar, tare
 2. pe DVD se aude f incet si bruiat ca la un post de radio care nu este prins cum trebuie.  - m-am jucat la seatri pentru sunet, la boxe, la orice se poate si nu reusesc sa o scot la capat.
stiti cumva ce poate fi ?
orice idee, sfat este binevint.
multumesc,
|
|
|
06-11-09, 18:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: dvd auto sunet bruiat
Du-l la garantie !
|
|
|
06-11-09, 19:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by saxo
Du-l la garantie !
|
greseala mea : l-am luat de la un baiat de pe forum de aici, second hand, fara proba.
|
|
|
06-11-09, 19:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Du-te la el cu aparatul atunci. Nu-i frumos sa traga tzepe.
|
|
|
06-11-09, 23:02
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Inseamna ca e ceva problema pe iesirea audio de la dvd sau ( desi nu cred ) problema de codec-uri ( repet nu cred totusi...)
Sfatul meu este sa mergi la un service sa discuti cu cei de acolo sa ii intrebi ce are si cat te costa....in legatura cu vanzatorul....sa-i fie rusine iar tie invatatura de minte sa nu mai cumperi alta data pana nu probezi ! Bafta , astept sa vad ce ai facut cu el
|
|
|
15-12-09, 22:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Inseamna ca e ceva problema pe iesirea audio de la dvd sau ( desi nu cred ) problema de codec-uri ( repet nu cred totusi...)
Sfatul meu este sa mergi la un service sa discuti cu cei de acolo sa ii intrebi ce are si cat te costa....in legatura cu vanzatorul....sa-i fie rusine iar tie invatatura de minte sa nu mai cumperi alta data pana nu probezi ! Bafta , astept sa vad ce ai facut cu el 
|
codecuri nu cred pentru ca am bagat si cd audio, si cd filme, si dvd cu muzica, si cu filme, si videoclipuri, si nunta mea... si nimic... tot nasol se aude(adica mai deloc si foarte bruiat) . saptamana asta sper sa ajung la un service cu el .
Alte idei ce ar putea fi ? sunt deschis la orice schimburi de fire, intreruperi, mufari, amplificari , idee sa fie
|
|
|
24-12-09, 14:37
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [VW] [AUDI]
|
e clar ca in interior are ceva, daca la radio spui ca se aude bine. nu are cum sa fie mufe, fire, boxe etc. ma gandesc ca o fi 'senzorul' care citeste cd'ul. nu stiu cum se numeste..
|
|
|
25-12-09, 09:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by denees
e clar ca in interior are ceva, daca la radio spui ca se aude bine. nu are cum sa fie mufe, fire, boxe etc. ma gandesc ca o fi 'senzorul' care citeste cd'ul. nu stiu cum se numeste..
|
de citit citeste f bine, imagine am, sunetul este slab calitativ, si se aude f incet
|
|
|
25-12-09, 14:00
|
|
Stage 3
|
Problema este din convertorul D-A(digital in analog), care de obicei este un integrat SMD, greu procurabil, sau in preamplificatorul audio imediat dupa convertorul D-A. Sau condensatoare uscate, tot din etajul D-A.
|
|
|
30-12-09, 21:09
|
|
 Stage 5
|
Mai pot fi problema si finalii. Sa fie arsi sau lipsa cativa( depinde de cate iesiri are aparatul).
|
|
|
31-12-09, 08:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by khrysty@n
Mai pot fi problema si finalii. Sa fie arsi sau lipsa cativa( depinde de cate iesiri are aparatul).
|
mai degraba tind sa cred ca are dreptate @blacired , pentru ca de auzit pe radio se aude f bine. el acum este legat pe iesirile audio cele uzuale, firele(litele) . daca leg boxele la iesirile audio de tip rca, nu se aude nimic .
multumesc blacerid, vorbim dupa sarbatori dupa ce ma duc cu el la doctor.
|
|
|
31-12-09, 08:56
|
|
Stage 3
|
Este si normal sa nu sa auda nimic daca legi difuzoare la RCA, fiind semnal de 0,3-4Vpp acolo deci foarte mic. Dar, de proba, incearca cu un amplificator home-audio alimentat de la retea, pune o boxa la ea ce ai prin casa, leaga statia prin RCA-urile alea de la player(poti folosi RCA de la dvd de casa), ca sa vezi ce se intimpla.
|
|
|
01-01-10, 02:27
|
|
 Stage 5
|
Ma refeream la circuitul care duce de la CD la finali, astea noi au 2 circuite, 1 pt radio si 1 pt cd... e posibil sa fie dus acel circuit, respectiv sa fie ceva praf, lipituri imperfecte, etc...
|
|
|