![]() |
dvd auto sunet bruiat
1 Attachment(s)
va salut,
am luat un dvd 2din , un pyle(nu i-am facut proba in momentul achizitionarii)... l-am montat pe masina la un service specializat, i-am dat drumul... 1. pe radio se aude f bine, clar, tare :!:2. pe DVD se aude f incet si bruiat ca la un post de radio care nu este prins cum trebuie. :!: - m-am jucat la seatri pentru sunet, la boxe, la orice se poate si nu reusesc sa o scot la capat. stiti cumva ce poate fi ? orice idee, sfat este binevint. multumesc, :!: |
Re: dvd auto sunet bruiat
Du-l la garantie !
|
Quote:
|
Du-te la el cu aparatul atunci. Nu-i frumos sa traga tzepe.
|
Inseamna ca e ceva problema pe iesirea audio de la dvd sau ( desi nu cred ) problema de codec-uri ( repet nu cred totusi...)
Sfatul meu este sa mergi la un service sa discuti cu cei de acolo sa ii intrebi ce are si cat te costa....in legatura cu vanzatorul....sa-i fie rusine iar tie invatatura de minte sa nu mai cumperi alta data pana nu probezi ! Bafta , astept sa vad ce ai facut cu el ;) |
Quote:
Alte idei ce ar putea fi ? sunt deschis la orice schimburi de fire, intreruperi, mufari, amplificari , idee sa fie |
e clar ca in interior are ceva, daca la radio spui ca se aude bine. nu are cum sa fie mufe, fire, boxe etc. ma gandesc ca o fi 'senzorul' care citeste cd'ul. nu stiu cum se numeste..
|
Quote:
|
Problema este din convertorul D-A(digital in analog), care de obicei este un integrat SMD, greu procurabil, sau in preamplificatorul audio imediat dupa convertorul D-A. Sau condensatoare uscate, tot din etajul D-A.
|
Mai pot fi problema si finalii. Sa fie arsi sau lipsa cativa( depinde de cate iesiri are aparatul).
|
Quote:
multumesc blacerid, vorbim dupa sarbatori dupa ce ma duc cu el la doctor. |
Este si normal sa nu sa auda nimic daca legi difuzoare la RCA, fiind semnal de 0,3-4Vpp acolo deci foarte mic. Dar, de proba, incearca cu un amplificator home-audio alimentat de la retea, pune o boxa la ea ce ai prin casa, leaga statia prin RCA-urile alea de la player(poti folosi RCA de la dvd de casa), ca sa vezi ce se intimpla.
|
Ma refeream la circuitul care duce de la CD la finali, astea noi au 2 circuite, 1 pt radio si 1 pt cd... e posibil sa fie dus acel circuit, respectiv sa fie ceva praf, lipituri imperfecte, etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning