Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 06-01-09, 18:42   #1
shabbaz

Stock

Default Am nevoie de putin ajutor

salut,sunt nou pe forum,si de cateva zile ma uit la difuzoare,compar preturi cu putere,marca etc,dar NU pricep mai nimic.oferta fiind foarte larga,imi e greu as ma decid.
E vorba de o honda civic din 97 pe care as vrea sa pun 4 difuzoare,2 rotunde 2 ovale,in usile fata,respectiv in spate sub haion.
Ca sa intelegeti ce caut,un sunet cald,un bos moale,plin,placut la auz,si mediile si inaltele la fel sa fie placute,nu brute.nu ma intereseaza puterea,nu ma intereseaza sa imi vibreze tabla,si nici sa se coteasca lumea la semafor ca uite ce sunet are ala.ma intereseaza sa sune bine,clar...frumos.nu as vrea in spate sa pun placa de lemn,ci sa pastrez locul deja existent pt boxe.
intrebarea este ce boxe sa aleg?cu sau fara amplif?etc....
am un cd player panasonic 4x50,nu stiu exact modelu,dar e din generatia noua.
astept de la voi configuratii de sisteme si parerei.
o zi frumoasa.
shabbaz is offline   Reply With Quote
Old 06-01-09, 22:36   #2
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Am nevoie de putin ajutor

Un buget aproximativ ar fi cel mai important factor in alegere. Apoi ar veni gusturi si preferinte muzicale.

Daca vrei sa discutam pe larg, hai pe la atelier la mine si discutam. Ti-am lasat in pm numarul de telefon
Old 12-02-09, 16:01   #3
boffTy

Stock

Buna,am si eu nevoie de putina consultanta in auto-soud.As fi recunoscator daca mi-ai putea lasa un reply cu un numar de tel la care te pot gasi sau o eventuala adresa a atelierului tau.
multumesc anticipat
boffTy is offline   Reply With Quote
Old 12-02-09, 17:17   #4
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Ai raspuns pe mesaj privat.
Lil' D is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -