frumos , congrats .
revenind pe meleagurile oltenesti , sid (al nostru) si-a inchis topicu de la super modificata super tunata dacioara lui ce sid te supara comentariile rautacioase ? nu plangeeee ))
frumos , congrats .
revenind pe meleagurile oltenesti , sid (al nostru) si-a inchis topicu de la super modificata super tunata dacioara lui ce sid te supara comentariile rautacioase ? nu plangeeee ))
L-am inchis pt ca unii care nici macar nu au permis de conducere se dau mari soferi si mari tuneri. O sa redeschid topicul atunci cand cred ca trebuie.
Va salut,
Sunt din Rm-Valcea.Vreau sa va intreb daca are cineva numarul de telefon al celor care roluiesc jante din Craiova.Pe mine ma intereseaza sa`mi centreze buzele la jante.Mentionez ca jantele sunt din doua bucati.Aveti idee daca la Craiova se poate face asa ceva?
Va salut,
Imi cer scuze ca intru pe topicul vostru.Sunt de la Rm-Valcea si m`ar interesa nr de telefon al celor care roluiesc jante din Craiova.
Va multumesc.
omule eu sincer iti zic ca nu am auzit de asa ceva in craiova ..... insa recunosc ca nici nu prea sunt la curent cu aceasta practica , imi poti explica te rog ce se face mai exact?