GAB-ule... aseara ai luat placinta la PRIMARIE de la comunitari ) Cica ai tulburat linistea publica si cum aveau datele ca le-ai dat buletinu .... ti-au facut repejor un proces verbal.Asta e... pe langa alea 40 milioane ce mai e un milion ... )
pai ce ma tie nu ti-au luat nr?
Parca si asa masina ta e data \"ca participa la curse\" dupa cum zicea gaboru! Dar ce gabor ca ala cu 12 clase nici gabor nu poate fi considerat!
DJ-16-XXS macar GABU poate sa o conteste tu nici macar nu ai avut cum si nu ar strica daca ai lasa si tu id-ul tau aici sau pe un mesaj priv si ai grija ca iti mai veni asta seara o amenda de la un prieten (JUJ) asa ca ai mare grija=))
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE]
asa....deci....sa imi exercit dreptul la replica!!! de maimutzoii aia mi se rupe chitantzieru' si daca cumva imi apare ceva acasa ii soimanesc pe amandoi....nu ca as plati amenzile....ca daca intreaba la colegii lor de la circulatie....da cu eroare cate am acolo!!!eu sant la tzara acum (deci...subliniez am net la tzara)cand ma intorc o sa ii caut pe maimutzoii aia prin orash sa ii cert putin!!!hai ca acum ies ca ma duc pe aici pe la un club marfa!!