Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Reply

Thread Tools
Old 02-07-05, 11:14   #16
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

e \"un pic zgariata\" !!! ....bine k ai skpat!
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 02-07-05, 17:24   #17
DJ.44.DAD

Stage 1

DJ.44.DAD's Avatar

Nu mai zic nimik decat : MASINA nelovita si FEMEIE nef****a nu exista !
Tabla e tabla se indreapta da'o draqu important este sa nu iesim noi sifonati ! Dar in ziua de azi cel putin in Craiova exista fel si fel de \"CONDUCATORI AUTO \"
DJ.44.DAD is offline   Reply With Quote
Old 09-07-05, 12:38   #18
Dj Passion

Stage 1

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
eu am o vaga banuiala...sa ma corecteze Eliza daca ma insel da` mai stiu vreo 2 care au patit-o ...e vb de bordura de la isalnita de la combinat...parcarea aia unde opreste lumea de obicei sa faca manance !
daca vb de bordua de la intrarea in parcare de la combinat... eu o stiu! Am ramas un pic atarnat acolo intr-o noapte... si la 5 min dupa mine a cazut si Toto exact in acelasi loc ... poate pe noi ne stii ... mai demult s-a intamplat asta!
Dj Passion is offline   Reply With Quote
Old 14-07-05, 15:59   #19
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

LOL Mondeo, prea putin \"zgariata\" ... kestia aia nici nu se observa )
Mondeo.. daca tu eshti KLA imi pare rau ca nu am avut ocazia sa raspund provocarilor, te`am vazut la inceputul liberelor [super ai facut masina!] dar am banuit ca nu se mai fac:-< Data viitoare promit ca`ti dau ocazia sa`ti iei revasa

Dj Passion se pare ca aia e o bordura renumita.. ma mir ca n`am cunoscut`o pana acum ) poze cu bordura n`aveti? sa shtiu ce ocolesc in zona aia
Old 14-07-05, 17:30   #20
Mondeo
Extreme Racing Member

Stage 5

Mondeo's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

\"anytime\" eliza shi vreau shi io test drive cu un colt apropos
Mondeo is offline   Reply With Quote
Old 15-07-05, 00:30   #21
Adryx

Stage 4

Adryx's Avatar

Member of:
[VW]

In aceasta seara, SuperNova cu nr. DJ XX ALP a fost implicata intr-un accident la Univesitate. Din cate am inteles, vinovat a fost conducatorul celeilalte masini, un SantaFe. Acum o jumatate de ora am vazut supernova...e grav lovita in lateral stanga...
Old 15-07-05, 00:39   #22
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

SOFERUL SANTA FE-ULUI ERA MORT DE BEAT, UN DOBITOC DIN SLATINA/BALS(avea nr de olt) INCONSTIENT SI VAI MAMA LUI!!!
Dupa ce ca a trecut pe rosu mai avea si alcoolemie 0,68 la mie !!! Este inadmisibil asa ceva!

Alex sper sa-si revina, cand l-au dat jos din masina era lovit la mana si la cap sper sa-si revina sa nu fi patit nimic grav!

Eu am poze dar o sa le pun doar cu acordul lui !

P.S. : rugati-va la Dumnezeu in seara asta inainte de culcare, sa nu fi patit Alex nimic grav !
Old 15-07-05, 06:08   #23
Mondeo
Extreme Racing Member

Stage 5

Mondeo's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

nasol, sa te faci bine alex
Mondeo is offline   Reply With Quote
Old 15-07-05, 12:37   #24
AG

Stock

AG's Avatar

Din fericire, Alex n-are nimic grav. A stat azi-noapte in spital, a mai repetat niste analize de dimineata si se pare ca e in regula.
Din nefericire, lucrurile stau mai prost cu masina. \"Copilul\" lui Alex are probleme destul de serioase.
AG is offline   Reply With Quote
Old 15-07-05, 16:14   #25
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

In sfarsit o veste buna ! ....bine ca a scapat cu bine ...la ce impact a fost puteau fi urmari mult mai grave ! Sa speram ca o scoate la capat cu firma de asigurari !
Old 15-07-05, 18:54   #26
Alex NOS

Stage 3

Alex NOS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Am scapat usor....Am avut noroc ca am avut scaunul dat pe spate si m-a protejat stilpul..altfel era jale....Decit schipat de un picior si sunt lovit praf pe la piept si spate..Nu am nimic rupt...Am scapat ieftin....
Dar maisna e ...praf facuta...Incerc sa vad ce reusesc sa repar...
Old 15-07-05, 20:46   #27
Ciro_zel

Stage 5

Ciro_zel's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Alex NOS\"
Am scapat usor....Am avut noroc ca am avut scaunul dat pe spate si m-a protejat stilpul..altfel era jale....Decit schipat de un picior si sunt lovit praf pe la piept si spate..Nu am nimic rupt...Am scapat ieftin....
Dar maisna e ...praf facuta...Incerc sa vad ce reusesc sa repar...
Mult noroc si sa te insanatosesti repede...

PS: Repara ALP-ul ca e prea tare
Ciro_zel is offline   Reply With Quote
Old 15-07-05, 23:39   #28
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Insanatosire grabnica Alex !
Old 21-07-05, 01:21   #29
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

Am vazut si eu masina in curtea politiei... nu intelegeam ce`i cu ea acolo. Partea care se vedea era super OK.. restul era varza

Ce faceam la politie? Raspuns fix pt. topicul cu masini bushite... il sustineam moral pe lkv la declaratia in urma altui accident... Il sustineam doar moral pt. ca m-au dat afara din sala
radu_lkv.. nu ne pui poze sa plangem putin ? eu mai aveam putin si incepeam de`acolo.. mai ales ca am fost copiloata ghinionista (
radu incerca sa-mi arate cum trage turbina pe calibra.. si-a tras FIX pana-ntr-o duba care i-a ieshit in fatza skimband brusc banda si desi lovitura era fix in diagonala.. colt dreapta fata calibra -- colt stanga spate duba TOT legea cu spatele si-a spus cuvantul.. asa ca duba a plekat linishtita acasa

Asta e.. le-am spus ca in cazul asta poate`mi skimb si eu candva stopurile intentionat.. si poate si bara spate.. dar atunci fac pariu ca se skimba legea ) ca asa suntem unii mai ghinionishti
TranceGirl is offline   Reply With Quote
Old 21-07-05, 16:20   #30
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

am eu poze si cu calibra dar am nevoie de acordul(verbal , scris si semnat) lui radu ! :P
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -