Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini bushite. Ale noastre sau ale altora :p (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/6357-masini-bushite-noastre-altora.html)

DJ.44.DAD 22-06-05 00:09

mda

Mai eliza vad ca stii cate ceva despre masini dar de condus nu prea am vazut ca dupa ce ai intrat in mine si ai lovit partea stanga acum masina e lovita si in drapta iti dau un sfat 0251/ 422 226 Taxi Romicon VIP :twisted:

TranceGirl 22-06-05 18:39

Pacat ca nu am aici semnu ala de pe yahoo care skoate limba si se stramba!
Daca te`ai uita mai bine ai vedea ca e lovita in mai mult de 4 parti :p poate daca nu ar fi bushita asa mult nici nu m`as baga cu ea la liniute!! Cand o sa mergi cu mine in masina sa`ti permiti sa`mi critici capacitatea de condus.. pana atunci abtine`te sau da`mi PM, fara offtopicuri !

Si acum depasind faza de iritare trebuie sa continui offtopicul si sa precizez ca tind sa ajung [ca intr`o veche reclama la Peugeot] la un alt model mai micut si mai rotunjit.. de ex. incerc sa vad daca pot sa transform prin bushituri un Opel Ascona intr`un Opel... Astra :lol: 8)

GAB35DJ 22-06-05 19:28

dad'ule vreau sa te contrzic TOTAL!!!Eliza a venit cu noi de la bucuresti dupa o cursa...si pot sa iti zic ca nu numai ca s-a tinut de noi ba chiar a fost printre masinile din fatza...asa ca pentru aptitudinile ei de shoferitza garantez io!!!deocamdata ea la curse s-a descurcat onorabil...nu a fost facuta de matizuri...deocamdata este singura fata de la curse!!deocamdata pe ea \"o tzine\"mai mult decat pe multi \"barbatzi\"care cand apare garda o taie....asa k una peste nu prea conteaza cum arata masina(sa nu facetzi vreo referire la a mea ca va sparg!! :) :) :) )ideea e sa te tzina pana la urma!!!iti zic ca eliza iti da si la liniutze si la raliu si la condus in trafic...si am curaj sa fac pariu pentru asta!!!asa k nu o mai judeca si niste scuze ar fi binevenite...parerea mea!!!pa pa!!!ma vb!!

Al3xius 22-06-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
transform prin bushituri un Opel Ascona intr`un Opel... Astra :lol: 8)

de care astra? caravan sigur nu ! :lol: :lol: daca-ti iese o fac si eu pe-a mea corsa break !

p.s. puteai sa zici si tu ca o transformi intr-un Getz sau intr-un Colt sa faci reclama ! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Adryx 23-06-05 01:23

Daca e offtopic de vreo 4 posturi...mai fac si eu unul. :)
TranceGirl: o curiozitate, cum ai reusit sa distrugi pragul din dreapta si usa a ramas neatinsa? (la partea din spate ma refer :wink: ) In ce ai cazut? :)

DJ.44.DAD 23-06-05 15:06

mda

Bine ma gabule daca tu zici..... oricum nu am de gand sa ma merg cu eliza in masina.Se pare ca nu prea stie de gluma !

Al3xius 23-06-05 17:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Adryx\"
Daca e offtopic de vreo 4 posturi...mai fac si eu unul. :)
TranceGirl: o curiozitate, cum ai reusit sa distrugi pragul din dreapta si usa a ramas neatinsa? (la partea din spate ma refer :wink: ) In ce ai cazut? :)

eu am o vaga banuiala...sa ma corecteze Eliza daca ma insel da` mai stiu vreo 2 care au patit-o ...e vb de bordura de la isalnita de la combinat...parcarea aia unde opreste lumea de obicei sa faca manance ! :lol: :wink: :wink:

TranceGirl 30-06-05 13:47

Re:

Pentru ca nu vreau sa sterg posturile voastre care erau offtopic pe alt topic hai sa comentam aici bushiturile si shifonarile de care am avut parte.. poate veniti voi cu o grila care sa evidentieze raportul accidente/capacitate de condus :p
DAD`ule oricum nu te luam cu mine in masina, stai linishtit :wink:

Alexius nuu.. caravan nu prea mai am cum, dar n`ai de unde sa shtii daca nu cumva de la un caravan am ajuns la ascona nu ? :lol:
.... in care parcare \"se face manance\" ? :lol:

Quote:

Originally Posted by \"Adryx\"

mmmm.. stai sa ma gandesc care din ele a fost dreapta spate :-?
Pt. aia e o telenovela intreaga. Rezumatul e ca a ajuns s`o conduca un tip fara permis care de la o parcare cum a zis el a ajuns sa faca o tura intreaga in jurul stadionului din V. Rosie.. si a avut ghinionul sa dea intr`o groapa pe Caracal [care poate doar pt. un incepator parea mare:mad:] a pierdut controlu si a sarit peste bordura intr`un stalp de beton :mad: N`am fost in reconstituire ca innebunisem.. deci nu shtiu coordonatele stalpului sa va spun exact :evil:
Nah si pt. ca si`a cerut scuze o zi intreaga, tata a considerat ca voi repara masina cu \"va rog sa ma scuzaaaaaaati\"ul lui :mad: Am avut bratul rupt, janta spate varza, contraaripa si pragul la care nu mi`au mai ajuns.. scuzele... :roll:

De atunci imi tot calculez CARE luna s`o sacrific cu mersul pe jos ca sa pot sa o pun la punct .. din toate partile.. dar inca nu m`am hotarat daca o las ascona astra :lol: Daca ma mai ajuta persoane care sa`si puna la bataie `scuzele` atunci sigur reushesc! :lol:

Al3xius 30-06-05 17:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
.... in care parcare \"se face manance\" ? :lol:

am gresit mai si eu ! :oops: :lol: :lol: scrisesem ceva si m-am razgandit si cand am editat postul nu am sters tot ! :lol:

P.S. : diseara pun si eu o poza :roll: :?

TranceGirl 30-06-05 22:39

E \"deseara\" :D Poza cu ce? Cu titiu sifonat? :)
Hehe.. mie mi`ar trebui mai mult de`un film ca sa prind toate unghiurile :lol: Sau adun pozele de la asigurari... ca saracii mi`au tot pozat`o.. si mi`au tot dat banii... :roll: :lol:

Al3xius 30-06-05 23:24

1 Attachment(s)
poza cu masina mea sifonata de un taximetrist care mi-a taiat calea vrand sa intoarca pe Carol 1 ! :x :x

Adryx 01-07-05 00:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
poza cu masina mea sifonata de un taximetrist :x :x

Of of...taximetristii :) ...Am avut si eu un accident cu un taximetrist care nu mi-a acordat prioritate. Daune: usa, prag (stanga), suport motor si planetara (dreapta) + \"avarii la demontare\" sau cum se zice :)

Al3xius 01-07-05 10:00

Eu am avut doar aripa dupa cum se observa in poza si spoilerul zgariat .... el a avut aripa facuta praf si urcata peste capota si sasiul stramb ! :lol: sincer sa fiu nici nu m-am strofocat prea tare sa dau in frane ca oricum aluneca un pic pe jos :lol: ...

P.S. : incidentul s-a intamplat in ianuarie si nici pana acum n-am ajuns s-o fac :lol: ...mi-a dat ala asigurarea(care a si expirat intre timp :P ) si 500000 ..oricum la politie atunci am declarat ca i-a sarit un copil in fata ca sa nu-i ia permisu(si rau am facut :evil: ) ...mama lor de taximetristi ! :evil:

Al3xius 02-07-05 01:22

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=8410&start=30 :cry: :cry:

Mare pacat :cry: :cry: ...o sa pun maine sau poimaine poze cu ea avariata ! :cry:

Mondeo 02-07-05 09:33

1 Attachment(s)
am zgariat shi io mashina pt ca adormisem :oops:
cateva zgarieturi pe fazta

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning