Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-11-04, 18:13   #1
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default CINE MERGE LA \"MARATONUL\" CURSELOR (topic inchis

Shtiu ca e cam tarziu, poate unii nu intra asa des pe net si nu au timp sa se anunte in 2 zile.. sau sa ia legatura cu ceilalti, dar momentan se pare ca fiecare pleaca de capu` lui pt. ca n`a fost unu` mai \"organizatoric\" care sa reuneasca masinile.
Eu am sa plec vineri, adica maine.. candva intre pranz si seara si ma intorc sambata dupa cursa. Din pacate, ratez cursa de duminica la buc, din fericire o prind pe cea aici
Daca mai e cineva care intentioneaza sa ajunga de maine in Buc [si care.. putin probabil sa si intre pe net exact acum sa ridice 2 degete ] astept post`uri aici sau un PM maine pana`n 3 cu nr. de tel.. ca sa legam masinile in retea pe drum
Pt. cei care vor sa faca aceasi lucru dar sambata [adica vineri noaptea] luati legatura cu Carmen sau Gabi.. sau Bubu [dupa preferinte] daca vreti sa plecati in acelasi timp vre`unul din ei.
Asa cum am zis mai sus nu cred ca s-au organizat inca, sau cel putin nu cat sa includa si forumul..
Pentru cei care vin drum bun &ne vedem acolo .. iar pentru cei care nu cunosc Buc [sau drumul spre PRISMA].. le urez din suflet BAFTA! [si mie inclusiv ]
Old 18-11-04, 23:18   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Eliza: cursa de sambata este incerta, din punct de vedere organizatoric (NU NSL/LR organizeaza cursa).

Eu o sa plec duminica, pentru viteza de la Baneasa.
Gabi is offline  
Old 19-11-04, 10:33   #3
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Eliza: cursa de sambata este incerta, din punct de vedere organizatoric (NU NSL/LR organizeaza cursa).
Gabi, am citit si eu forumul, si am vazut toate discutiile kiar daca nu am intervenit acolo, dar daca NU NSL/LR organizeaza cursa inseamna ca este incerta ?!
Nu ma intereseaza cine va organiza atata timp cat SE TINE, sau se inearca ceva, si asta e parerea toturor care nu sunt implicati direct de nici o pate! Din \"3\" curse organizate <includ bine-nteles planurile N 2 O R C > speram totusi ca se tine una!
Deci, eu voi pleka peste cateva ore
Drum bun duminica [/u]
TranceGirl is offline  
Old 19-11-04, 10:55   #4
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Sambata - Prisma - SE TINE
Duminica Craiova - SE TINE
10x
Bubu_021 is offline  
Old 19-11-04, 15:32   #5
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Eu plec dimineata (change of plans again). Carmen, daca va hotarati, dimineata la 7:10 va asteptam la OMV, in Lapus (Hotel EMMA).
Gabi is offline  
Old 19-11-04, 16:07   #6
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

In seara asta eu pot sa spun sigur la ce ora plec. O sa-ti dau un mesaj sa-ti spun daca mergem impreuna. Daca mai e cineva care vrea sa mearga sa ne spuna, poate mergem in coloana. Daca nu, ne vedem acolo. Drum bun!
Carmen is offline  
Old 23-11-04, 22:06   #7
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

Am fost, am vazut, am inghetat, a meritat si.. ne-am intors
Desi topicul este in legatura cu plecarea la Bucuresti vreau sa multumesc celor din Extreme Racing - Craiova pt. \"cursa\" de intoarcere in coloana din Bucuresti. Ati fost minunati, si chiar daca multi eram obositi ati reushit sa faceti drumul MULT mai usor si mai \"scurt\"
Glad to be there... glad to be back with Extreme.. & that`s it... 4now
Asteptam cu nerabdare urmatoarele plekari
TranceGirl is offline  
Old 24-11-04, 13:00   #8
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

va mai asteptam data viitoare o sa fie mai frumos
EvLSant0S is offline  
Old 26-02-05, 09:33   #9
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

\"Maratonul\" s`a terminat so topik will B locked. Am ramas cu o amintire plakuta si cu o groaza de poze/filmulete. Pana la urmatorul vom discuta probabilitati .. sperante.. idei.
Asteptare usoara la toata lumea
TranceGirl is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -