![]() |
CINE MERGE LA \"MARATONUL\" CURSELOR (topic inchis
Shtiu ca e cam tarziu, poate unii nu intra asa des pe net si nu au timp sa se anunte in 2 zile.. sau sa ia legatura cu ceilalti, dar momentan se pare ca fiecare pleaca de capu` lui pt. ca n`a fost unu` mai \"organizatoric\" care sa reuneasca masinile.
Eu am sa plec vineri, adica maine.. candva intre pranz si seara :lol: si ma intorc sambata dupa cursa. Din pacate, ratez cursa de duminica la buc, din fericire o prind pe cea aici :wink: Daca mai e cineva care intentioneaza sa ajunga de maine in Buc [si care.. putin probabil sa si intre pe net exact acum sa ridice 2 degete :lol:] astept post`uri aici sau un PM maine pana`n 3 cu nr. de tel.. ca sa legam masinile in retea pe drum :lol: Pt. cei care vor sa faca aceasi lucru dar sambata [adica vineri noaptea] luati legatura cu Carmen sau Gabi.. sau Bubu [dupa preferinte] daca vreti sa plecati in acelasi timp vre`unul din ei. Asa cum am zis mai sus nu cred ca s-au organizat inca, sau cel putin nu cat sa includa si forumul.. Pentru cei care vin drum bun &ne vedem acolo :wink: .. iar pentru cei care nu cunosc Buc [sau drumul spre PRISMA].. le urez din suflet BAFTA! :lol: :lol: :lol: [si mie inclusiv :lol: ] |
Eliza: cursa de sambata este incerta, din punct de vedere organizatoric (NU NSL/LR organizeaza cursa).
Eu o sa plec duminica, pentru viteza de la Baneasa. |
Re:
Quote:
Nu ma intereseaza cine va organiza atata timp cat SE TINE, sau se inearca ceva, si asta e parerea toturor care nu sunt implicati direct de nici o pate! Din \"3\" curse organizate <includ bine-nteles planurile N 2 O R C :lol: :lol: :lol: > speram totusi ca se tine una! :lol: Deci, eu voi pleka peste cateva ore :wink: Drum bun duminica :wink: [/u] |
Sambata - Prisma - SE TINE
Duminica Craiova - SE TINE 10x |
Eu plec dimineata (change of plans again). Carmen, daca va hotarati, dimineata la 7:10 va asteptam la OMV, in Lapus (Hotel EMMA).
|
In seara asta eu pot sa spun sigur la ce ora plec. O sa-ti dau un mesaj sa-ti spun daca mergem impreuna. Daca mai e cineva care vrea sa mearga sa ne spuna, poate mergem in coloana. Daca nu, ne vedem acolo. Drum bun!
|
Am fost, am vazut, am inghetat, a meritat si.. ne-am intors :lol:
Desi topicul este in legatura cu plecarea la Bucuresti vreau sa multumesc celor din Extreme Racing - Craiova pt. \"cursa\" de intoarcere in coloana din Bucuresti. Ati fost minunati, si chiar daca multi eram obositi ati reushit sa faceti drumul MULT mai usor si mai \"scurt\" :wink: Glad to be there... glad to be back with Extreme.. & that`s it... 4now :p Asteptam cu nerabdare urmatoarele plekari :wink: |
va mai asteptam :D data viitoare o sa fie mai frumos
|
\"Maratonul\" s`a terminat so topik will B locked. Am ramas cu o amintire plakuta si cu o groaza de poze/filmulete. Pana la urmatorul vom discuta probabilitati .. sperante.. idei.
Asteptare usoara la toata lumea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning